Horoskop pojačanih strasti i rizičnih ljubavi: evo šta nam donosi vladavina Lava i kvadrat Venere i Urana (do 23. avgusta)

Horoskop - poajačane emocije i rađanje rizičnh ljubavi! Budite oprezni do 23. avgusta!

Sunce je ušlo u glamurozni znak Lava. Dakle, osetićete ogromnu transformaciju jer dok je Sunce boavilo u znaku Raku bili smo usmereni na porodicu i kuću, a sada ćemo se posvetiti drugim stvarima.

Lav u horoskopu predstavlja ljubav, decu, kreativnost, rizik i zabavu. Bićete ispunjeni nekom pozitivnom energijom i optimizmom, pogotovo što je i Mars u Lavu. Više ćete biti okrenuti odlasku na odmor nego radu, možete izražavati određenu lenjost i preveliku potrebu za zabavom. Oni koji ne odu na odmor mogu biti jako ambiciozni i želeće da se istaknu. Vlika inspiracija očekuje sve one koji se bave nekim kreativnim poslom.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje loš period tokom vladavine Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje loš period tokom vladavine Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - evo koja 3 znaka očekuju veliki izazovi u periodu lava!

Ovaj period probudiće želju da budete u centru pažnje, izloženi pogledima, blistavi, istaknuti i svesni svog snažnog utiska kojeg ostavljate na druge. U ovom periodu biće vam važno kako vam se drugi obraćaju, jer i najmanja provokacija može da vam povredi ponos i ugrozi ego.

Ljubav će vam biti jako važna. Možete iskazivati veću sklonost riziku i želećete da iskušate sreću kroz igre na sreću. Lav će uticati na vas da pokažete svoje najbolje osobine, kao što su plemenitost, galantnost i velikodušnost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.