Horoskop pod uticajem Merkura u Biku: astro prognoze za svaki znak Zodijaka

Merkur u Biku donosi jedan veoma zanimljiv period što se tiče naših životnih odluka...

Od 5. aprila do 12. juna Merkur je u Biku.

Hitri, okretni Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 5. aprila, ulazi u mirnog, tromog i staloženog Bika, znak u kojem slabi njegov uticaj i gde će se zadržati do 12. juna 2016. godine. Od 29. aprila do 23. maja 2016. godine biće u retrogradnom hodu, što će ga još više usporiti. Zbog toga može da trpi vaš nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je Merkur u tim znacima. Ako ste skloni brzom donošenju odluka, usporite i razmislite još malo, a ukoliko ste od onih koji se premišljaju i odmeravaju svaku situaciju, "ubrzajte" se da ne propustite neke poslovne šanse.

Ove nedelje, Merkur je pod povoljnim uticajima Venere iz Ovna, Jupitera iz Device i Neptuna iz Riba, što može da vam odgovara ukoliko sarađujete ili kontaktirate sa strancima. Ali, novac koji zaradite preko poslova sa inostranstvom, kratko će se zadržati na vašem računu, verovatno će vam otići na neku neplaniranu kupovinu vezanu za kuću ili decu.

Astrolozi otkrivaju: 5 poruka koje zvezde imaju za vaš horoskopski znak...

Neharmonični aspekti Merkura sa Mesecom u Biku i Marsom u Strelcu upozoravaju da povedete više računa o svojim izjavama kao i da obratite više pažnje na odnos sa kolegama i nadređenima. Takođe, dobro razmislite, ukoliko vam neko traži novac na zajam.

OVAN (21.3. - 20.4.)

U vreme mladog Meseca u konjunkciji sa Merkurom, oko 7. aprila, izbegavajte situacije u kojima biste morali da se raspravljate sa nadređenima i partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.