Horoskop - počnimo ljubav iz početka: tranzitna Venera donosi romantične turbulencije

Horoskop - Venera nam donosi velike promene u ljubavi!

Do kraja februara ljubavne teme su toliko važne da nemamo strpljenja da dočekamo da se nešto pokrene u ovoj oblasti. Proleće samo što nije pokucalo na naša vrata, a sa njim želimo da pokrenemo osećaj leptirića u stomaku. Zbog Venere u Ovnu nama se žuri u ljubavi. Međutim, Venerini aspekti sa Plutonom i Saturnom usmeravaju nas na još malo strpljenja. Potrebno je da se mi menjamo, tako što ćemo staviti fokus na prošle veze i zabeležiti šta to nije bilo ok. Primetite šta vas je usporavalo i počnite sa sopstvenom promenom pogleda na ljubav.

U nastavku teksta saznajte više o ljubavnim brzanjima zbog Venere u Ovnu i kako ona utiče na svaki horoskopski znak. Pročitajte šta ovi važni aspekti spremaju za svakog od nas.

Horoskop - sreća samo čeka da je zgrabite: ova 3 znaka očekuje predivan period u vladavini Riba (do 20. marta)Horoskop - sreća samo čeka da je zgrabite: ova 3 znaka očekuje predivan period u vladavini Riba (do 20. marta)Horoskop - saznajte da li vaš znak Zodijaka očekuje velika sreća u vladavini Riba!

Ovan je znak novog početka. On pokreće svežinu i drugačije situacije kod mnogih, bez obzira kakav nam je natal. U svakom horoskopu Ovan je smešten u određenoj životnoj oblasti i tu uvek želimo da unosimo novine.

Počnimo ljubav iz početka, ovi stihovi opisuju doživljaj Venere u Ovnu. Zbog toga smo svi nestrpljivi, jer ne želimo da čekamo. Ali kada Saturn umeša prste u ljubavne teme tada se ništa ne dešava preko noći. Situacije se odvijaju sporije i sa dosta takta. O da, mnogi su tokom ove nedelje sproveli taktiku kroz partnerske odnose. To malo zamara ovu Veneru u Ovnu jer kome je još potrebna strategija u odnosu, gde sve treba da teče lagano.

Ovo je trenutak kada ste se spremili i poletno krenuli u susret željenim strastima, a odjednom vas zaustavlja odgovornost. Pokreću se razna pitanja - da li je sve dobro zamišljeno, da li smo nešto prevideli. To je kao kada vas mudriji čovek podseti da ste nešto zaboravili. U ljubavi nema zatrčavanja, nije dobro da idemo glavom kroz zid. Ukoliko poletite, bez brige, Saturn je tu da vam pokaže gde ste pogrešno procenili.

Sagledajte gde se saplićete i posmatrajte šablone koje ponavljate. Većina uči na spostvenim greškama i ponavljamo ih više puta. Nema razloga za osuđivanje već primetite koliko je to sve korisno. Sada je moguće uvideti iste postupke u svakom odnosu koji smo imali do sada.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.