Horoskop - počinje da vlada najjači Supermesec u 2019. godini: evo kome će se sudbina od večeras zauvek promeniti

Horoskop za Supermesec, 19. februar 2019. godine - očekuje vas nezapamćena čarolija!

Budući da je bliže Zemlji, Supermesec deluje veći, 5 do 16 posto, nego uobičajeni pun Mesec i ima snažniji uticaj na nas. I ne samo to: ovo je najjači Supermesec ove godine jer biće na tački najbližoj našoj planeti.

Takođe, ovaj pun Mesec na nultom je stepenu Device: "Moje je uverenje da kad je nešto na prvom ili 29. stepenu znaka, postaje čak i snažnije u smislu te energije; ne smatram da se meša sa sledećim znakom, mislim da se drži znaka u kojem jeste.

A kad je nešto na nultom stepenu, kao što je ovaj pun Mesec, dobijate suštinsku prirodu te planete", kaže astrolog Gregory Scott.

Nedeljni horoskop: Devicu čeka platonska ljubav, a Bika dobre finansijeNedeljni horoskop: Devicu čeka platonska ljubav, a Bika dobre finansijeNedeljni horoskop predviđa promene na ljubavnom i finansijskom planu - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Mesec je najosetljiviji deo nas, naša suština što vlada našim osećajima, upravlja time zašto donosimo neke odluke, zašto se bojimo nekih stvari, stvari koje nisu logične, nego se temelje na osećajima, intuiciji i sličnom. Budući da je na nultom stepenu, dobijamo čistu i potpunu energiju Meseca u Devici, zemljanom znaku kojim vlada Merkur.

"Ovaj će vas pun Mesec prije svega učiniti vrlo otvorenima prema svemu što se događa oko vas, obraćaćete pažnju i zaista ćete biti u trenutku. (...) To je gotovo kao iskustvo mindfulnessa, usredsređene svesnosti", objašnjava astrolog. Ta je otvorenost za informacije tolika da gleda iza fizičkih, "opipljivih" informacija i čini sebe vidovitom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.