Horoskop - ovo su najvažniji datumi u junu 2019. godine: najlepši period dolazi kada Merkur uđe u znak Lava

Mesečni horoskop - evo koji su najbolji datumi u junu 2019. godine!

Trećeg juna imali smo mlad Mesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mesec trebalo je da donese mnogo promena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Doneo je spremnost za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima!

Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mesec, kao i njegov dispozitor – trebalo je dobro meriti i svoje i tuđe reči i postupke – bilo je mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Numerološka prognoza za jun 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za jun 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerološka prognoza - Četvorke će u junu doživeti strastvenu romansu, a Šesticu očekuje priliv obilja!

Već sledećeg dana, 4. juna Merkur prešao je u znak Raka gde ga dočekuje Mars.

Ovo napominjem sa razlogom – od 10. do 24. juna obe ove planete biće u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom.

Verujem da ste već čuli upozorenja za ovaj period – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine.

Treba meriti reči u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš vezanih za kuću ili radove u domu.

Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i preterana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

9. juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo, a nije nemoguće i da se sedi na dve stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.