Horoskop - Ovih 5 znakova očekuje velika sreća do 24. oktobra: evo kome retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju života

Evo kojih 5 znakova očekuju srećne zvezde tokom retrogradnog Plutona...

Pluton, planeta podzemlja, smrti, regeneracije i prošlosti krenula je retrogradnim hodom 25. aprila 2020. godine, piše Lovesensa.

Iako se retrogradni pravac planeta smatra za negativan, ovaj retrogradni Pluton donosi nekim znakovima pozitivnu transformaciju.

Pred nama je period u kojem svetlost i tama igraju zavodljivi ples sa predivnim završnim koracima. Iz tame u učimo, podižemo svest o njoj i na kraju je pretvaramo u svetlu energiju koja nam je neophodna za dobre promene života.

Horoskop do januara 2022. godine: šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvoroviHoroskop do januara 2022. godine: šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvoroviHoroskop - šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu!

Da li ste spremni da se kao feniks dignete iz pepela?

Retrogradni Pluton podstiče neke znakove da dožive dobru transformaciju i ostvare mogućnost za napredovanje.

Evo kojim znakovima retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju u život:

Blizanci - pobeda strahova

Više nema razloga za strah, drai Blizanci. Retroradni Pluton želi da ojača vašu svest na polju intimnosti i fiannsija. Povratak zdravog balansa u vaš život čini da postanete najbolje verzija sebe. Snažna ličnost koaj ne poznaje strahove i nesigurnosti, vež se prepusta životnim avanturama i pobedama.

Devica - pronalazite svoju sreću

Retrogradni pluton vas ući da živite. Sve uspostavljene granice koje su vas blokirale na putu ka sreći, sada nestaju iz vašeg života. Oživljavate svoje strasti i živite punim plućima. Nova životna perspektiva donosi vam predivne šanse za budućnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.