Horoskop - ovi znakovi moraju da budu oprezni do 15. maja 2019. godine: evo kome Mars u Blizancima donosi rizičnu sudbinu

Horoskop za Mars u Blizancima - ova 4 znaka očekuje napet i izazovan period! Evo kakve su nam astro prognoze do 15. maja 2019. godine...

Horoskop za Mars u znaku Blizanaca - predviđanja astrologa do 15. maja 2019. godine!

U astrologiji, Mars predstavlja borilačke veštine, poroke i ljutnju i takođe zahteva rešenje problema.

Tokom ove tranzicije, prolazak planete Mars kroz Blizance će uticati na sve znake zodijaka. Vaša psihička energija će biti jaka.

To znači da ćete mnogo više pričati, bićete sarkastični, osetićete nervozu i pokušati da uradite nekoliko stvari odjednom.

Horoskop - kako da ostvarimo želje ovog prolaća: Bik rizikuje i menja posao, a Lav prihvata svoje mane i želi da se menjaHoroskop - kako da ostvarimo želje ovog prolaća: Bik rizikuje i menja posao, a Lav prihvata svoje mane i želi da se menjaHoroskop za proleće 2019. godine - evo kakkav scenario očekuje vaš horoskopski znak!

Zbog povećane motivacije, poželećete da završite što više obveza u kratkom vremenu. Iako će rad na više stvari iznenada izgledati lako, i dalje ćete biti površni i neprecizni. Potrošićete puno vremena na ispravljanje grešaka.

U trenucima kada nemate obaveza, osećaćete se loše i mnogo ćete razmišljati ili ćete tražiti neku akciju. Potreba za prijateljstvom će se povećati, a većinu vremena ćete potrošiti pokušavajući da prevaziđete neke probleme.

Pokušaćete drugima dokazati da ste u pravu sa jeftinim logičnim izborima, ili ćete se zapetljati u vašoj priči i sami ćete se prepirati oko toga.

Ovo neće imati veliki uticaj na neformalne razgovore, ali ako pregovarate o nečem važnom, pokušajte što pre preći na glavnu stvar i izbegavati bežanje od teme.

Horoskop - retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost: evo šta treba da uradite do 11. avgusta 2019. godineHoroskop - retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost: evo šta treba da uradite do 11. avgusta 2019. godineOd 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine Jupiter se kreće retrogranim hodom! Horoskop predviđa povratak u tamne strane…

Ako imate problema sa spavanjem, može se pogoršati u narednih mesec dana. Ako do sada nije došlo do takvih promena, očekujte nesanicu.

Prolazak Marsa kroz Blizance je povoljan period za sport i rekreaciju. Umerena fizička aktivnost će vam pomoći da bolje i lakše zaspite.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, budite oprezni u sportu, saobraćaju i struji. Mars će biti neprijateljski raspoložen prema vama, tako da se mogu pojaviti neke povrede, umor mišića ili slučajne povrede.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.