Horoskop - ovi znakovi će upoznati srodnu dušu tokom retrogradnog Merkura (do 28. marta 2019.)

Horoskop za vreme retrogradnog Merkura - ove znakove očekuje divna ljubavna priča!

Merkur je retrogradan za vreme vladavine Riba, pa će imati poseban uticaj na pojedine horoskopske znakove.

Njegov retrogradan hod traje sve do 28. marta 2019. godine, a najveći uticaj osetiće sledećih 5 horoskopskih znakova.

Škorpija

Ovo može da bude veoma romantičan period za Škorpije ukoliko se one opuste i prepuste. Nije vreme za trezveno razmišljanje, jer je ovo veoma strastven, mističan i sanjarski period.

Privucite dobru karmu: evo kako da živite karmički ispravan životPrivucite dobru karmu: evo kako da živite karmički ispravan životVreme u kojem živimo ne može i ne sme da nam bude izgovor da budemo loši. Prisetite se osnovnog načela karme i otvorite novi list.

Ribe

Nastavite napred veoma oprezno ukoliko razmišljate o obnovi veze sa bivšim partnerom. Fokusirajte se na sadašnjost i privući ćete pažnju nekog veoma posebnog.

Devica

Sada će vaše polje veza biti izuzetno izloženo i osetljivo. To ne znači i da ćete upoznati nekog novog, ali može da se desi neka bitna promena u ovom segmentu. Može da se desi da razmatrate prethodnu vezu kako biste došli do nekog velikog i bitnog zaključka.

Ako često sanjate istu osobu, to je važan znak: evo šta nam snovi otkrivaju o budućnostiAko često sanjate istu osobu, to je važan znak: evo šta nam snovi otkrivaju o budućnostiTrudite se da zapamtite svoje snove ili ih zapišite odmah nakon ustajanja iz kreveta. Oni često ukazuju na nešto što podsvest…

Bik

Ulazak Urana u znak Bika, pored retrogradnog Merkura imaće veliki uticaj na vaš ljubavni život. Ovim se stvaraju idealne okolnosti da se desi nešto neplanirano za Bikove. Neko prijateljstvo može da postane nešto više tokom ovog perioda, a možda se opet povežete sa nekim iz prošlosti.

Strelac

Veza može da počne sa nekim koga već dobro znate, ali niste imali priliku da sa njim provedete kvalitetno vreme. Početak veze za vreme retrogradnog Merkura je uvek mač sa dve oštrice. Ali verujte da su u pravu kada kažu da sve što se raspadne tokom ovog perioda služi višem cilju.

Izvor: Telegraf

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.