Horoskop - ove znakove očekuje najveća sreća u vladavini Device (do 23. septembra 2019.)

Horoskop - ova 3 znaka očekuje magičan period do 23. septembra 2019. godine!

Život nam stalno donosi uspone i padove, dobre i loše talase u moru očekivanja i želja, a horoskop otkriva koje znakove u narendom periodu očekuje mirno more ostvarenih snova, piše Lovesensa.

Vladavina Device počela je 23. avgusta i traje sve do 23. septembra 2019. godine. Devica je zemljani element i u njenoj prirodi je da bude prizemna, racionalna i borbena.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Device (do 23. septembra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Device (do 23. septembra 2019.)Evo koji će znakovi Zodijaka imati najviše neprilika tokom vladavine Device!

Dobra strana tokom vladavine Device jeste to što ćemo imati više energije za važne životne odluke. Devica je perfekcionista, a u narendnom periodu njen uticaj je pomešan sa magijom Merkura, pa ćemo više obraćati pažnju na lepotu detalja.

Očekuje vas period pojačane radne etike, napornog rada i praktičnih aktivnosti. Bićete neverovatno produktivni, pa će mnogi ostvariti veliki uspeh na polju karijere do 23. septembra 2019. godine.

Evo koje znakove očekuje najveća sreća u vladavini Device:

Bik - lepota je u sitnicama

Dragi Bikovi, u vašem životu će se dogoditi najlepši mogući scenario. Sunce prolazi kroz vašu petu kuću koja označava kreativnost i romantiku. Zračite neverovaztnom harizmom i samopouzdanjem i ovo je odličan period za ljubav, stvaranje i buđenje unutrašnjeg deteta.

Devica - srećno obnavljanje energije

Trenutno vam se događa kosmički preobražaj i obnavljanje energije. Sunce je napokon izašlo iz vaše 12. kuće i niste više pospani, uznemireni i negativni. Venera, planeta ljubavi i lepote, plovi vašim znakom, pa vas podstiče da negujete svoje emocije lepotu i dušu. Moćne planete Saturn i Pluton nalaze se u vašoj petoj kući kreativnosti i autentičnosti. To znači da imate šansu da stvorite nešto predivno i posebno.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Škorpiju očekuje inspiracija u ljubavi, a Devicu čekaju lepe promene!

Jarac - praktični i spremni da ostvare svaki cilj

jarčevi su sve uložili kako bi se izborili za svoje mesto pod srećnim zvezdama i napokon su uspeli. Bićete nagrađeni za sav rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Sunce je u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, saznanja i mogućnosti. Videćete svetlo na kraju tunela i očekuje vas neverovatno lep period. Magija može da počne!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.