Horoskop - ovakav uticaj planeta nismo osetili 12 godina: evo šta nam donosi magija Jupitera u znaku Strelca

Horoskop za lutanje, novu energiju i oslobađanje tajni - kakvu sudbinu donosi Jupiter u Strelcu!

Već 8. novembra 2018. Jupiter ulazi u Strelca i u tom znaku ostaje dvanaest meseci. Nakon 12 godina vraća se kući, u svoje sedište. I mi ćemo se pomalo vraćati na već poznate, ali možda zaboravljene staze vere u dobro, morala i etike, autopute znanja i slobode. Ali na tom putu postoje i neka upozorenja...

Odmah na početku treba razbiti mit da Jupiter velikodušno poklanja kome god stigne i kako će nas ove godine masovno zadesiti velika sreća. To je delimično istina, ali nije za kontekst ove priče i, naravno, uveliko zavisi od vaše natalne karte.

Veliki godišnji kineski horoskop: saznajte šta vas očekuje u 2019. godiniVeliki godišnji kineski horoskop: saznajte šta vas očekuje u 2019. godiniGodišnji kineski horoskop otkriva šta nas očekuje u godini Svinje - saznajte kakva vam je sudbina zapisana u 2019. godini!

Kao i svaka druga planeta, i Jupiter ima svoje uslove i postulate. Osim entuzijazma, optimizma i vizionarstva, on pre svega traži znanje, stoga nemojte očekivati čuda ako niste uložili ili znanje ili novac. Kaže se da je sam Jupiter potpisao izreku "Koliko znaš, toliko i vrediš". U ovih godinu dana na ovaj ili onaj način vraćaćemo se učenju, edukaciji, ponovnom školovanju, završavanju fakulteta koji smo zapustili i sličnim scenarijima u kojima je nužno učenje i ulaganje u budućnost.

Biće tu mesta i za bitne pravne poslove, sudske procese, sređivanje finansija, traženje sponzora, širenje biznisa. Na rasporedu su još masovniji odlasci u inostranstvo, što radi školovanja, što radi posla, a često radi oboje.

Ovaj tranzit svakako nosi pozitivne promene, čemu se mnogi vesele i što svi željno iščekujemo. Ipak, trebali bismo biti oprezni sa jupiterskim temama, posebno zašto što jer će Jupiter celim putem biti u kvadratu s Neptunom, što znači da bismo, koliko god to kontradiktorno zvuči, trebali biti oprezni sa optimizmom, entuzijazmom i dobrotom.

Kako? Tako da se ne zanesemo, da nas ne zaslepi neka super poslovna prilika, kakvo velikodušno obećanje ili neka filmska priča. Sve što će biti lako dostupno i glatko trebalo bi dobro proveriti, a ne skakati na prvu loptu. U takvim će se mutnim situacijama spasiti oni koji imaju dobre 'antene', što znači da će negde prepoznati znakove jakog Saturna u Jarcu, koji bi trebao doneti kritičnost, sumnju i oprez.

Biće i priča gde će se zaista ostvarivati neverovatni scenariji, gotovo bajkoviti, ali na takve igrice imaće pravo samo oni sa istinski dubokom verom.

Upravo na ovakve tranzite i aspekte, doduše nimalo lako, imamo priliku vratiti se toj istinskoj, najdubljoj veri koju svi negde nosimo u sebi i od koje smo se možda s vremenom udaljili. Zato opet krećemo na put na kojem ćemo možda izgubiti kompas i zalutati bespućima raznih verovanja, lifecoach metoda, teorija, filozofija, religija, pa uvideti i istinski spoznati da sve silno znanje i teorije nemaju smisla bez povratka izvoru, a izvor je negde duboko u nama, gde preplašena od prljavog materijalnog sveta čuči čista i nevina vera u nešto veće od nas.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: šta vašem znaku donosi moć vatrenog MarsaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: šta vašem znaku donosi moć vatrenog MarsaGodišnji horoskop otkriva šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlje u 2019. godini!

Biće i onih superlicemernih koji će po ko zna koji put izdati svoju veru, načela, principe i ideale, pa umesto jačanja duha i vere, širenja znanja i pozitivnih, afirmativnih priča, samo još više pohlepno hrliti ka materiji i ostalim zamenama za istinski osećaj sreće, mira i spokoja.

Prevare, laganja, izdaje, krađe, afere, skandali takođe su teme koje će naglasiti ovaj tranzit. Toga će nažalost biti napretek, poglavito u školstvu, sportu, turizmu, pravu, sudstvu, crkvi i bankarstvu.

Ipak, nadamo se i drugoj strani koja će hrabro jupiterski uperiti vatrenu strelu upravo prema svima koji truju i pljačkaju društvo.

Zanimljivo je da ćemo u trenutku Jupiterova ulaska u znak Strelca na nebu imati četiri planeta u svojim sedištima: Veneru u Vagi, Saturn u Jarcu, Neptun u Ribama i Jupiter u Strelcu.

Istaknute teme su: trzavice i promene u ljubavnim odnosima i društvenom životu, konsolidacija dalekosežnih ciljeva i želja, povratak čiste i istinske vere, te jačanje i širenje zdravog duha, znanja, morala i pravde.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.