Horoskop - ovaj period je presudan za vašu BUDUĆNOST: evo šta treba da uradite dok su Mesec i Jupiter u Strelcu (do 2. decembra 2019.)

Budite oprezni - sve što uradite u narednim danima, imaće moćan uticaj na vašu budućnost!

Mlad Mesec ulazi u znak Strelca 26. novembra 2019. godine.  Mesec i Sunce su združeni na 4* Strelca i jedini aspekt koji prave je inkonjunkcija prema Uranu u znaku Bika.

Inkonjunkcija ili kvinkunks nije tradicionalni tzv. ptolomejski aspekt, jer znaci koji grade inkonjunkciju nemaju ništa zajedničko, ni pol, ni element, ni kvalitet. Za planete koje grade inkonjunkciju kažemo da se ne vide ili da su u averziji jedna prema drugoj. Kepler je inkonjunkciju nazivao aspektom smrti.

No da li je inkonjunkcija zaista toliko strašna? Inkonjunkcija je aspekt kreativnosti, jer spaja nespojivo i traži od nas da izađemo iz ustaljenih okvira razmišljanja. Ovih dana nam taj aspekt doneti nesvakidašnju priliku da spojimo naizgled nespojive oblasti našeg života.

Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni horoskop za ljubav - otkrivaju se najveće ljubavne tajne i čežnje!

Na nebu je prisutan i trigon Merkura u Škorpiji i Neptuna u Ribama. Slušajte svoju intuiciju! U ovoj lunaciji nema naglašenog elementa Vazduha, zaboravite racionalisanje, analiziranje i preterano razmišljanje.

Vladar lunacije je Jupiter, koji je svega još nekoliko dana u Strelcu, i tu će se vratiti tek za 12 godina.

Ovaj mlad Mesec je poslednja prilika da realizujete planove pod uplivom Jupitera u Strelcu.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: petak je savršen za ostvarenje želja, a u nedelju budite oprezni u komunikacijiNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: petak je savršen za ostvarenje želja, a u nedelju budite oprezni u komunikacijiNedeljni horoskop od ponedeljka do petka - saznajte šta vas očekuje u svakom danu do 2. decembra 2019. godine!

Trenutno na nebu imamo 4 planete u domicinlim znakovima: Pored pomenutog Jupitera u Strelcu, tu su i Neptun u Ribama, Saturn u Jarcu, te Mars u Škorpiji. Mars pokreće, Jupiter uvećava, Saturn manifestuje, a Neptun svemu daje magičnu notu i malo zvezdane prašine. Ovo su odlični dani za velike poduhvate. Sve što sada uradite, može imati uticaja na vaš život u narednih nekoliko godina.

Zato se opustite i prepustite, Univerzum je uvek na vašoj strani.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.