Horoskop - ovaj DAN je sudbonosno zapisan: postoji samo jedan način da danas privučete energiju ljubavi i obilja

Današnji dan, 20. maj, planetarno je zapisan, jer donosi sudar različitih energija koje će znatno uticati na naše naredne korake.

Današnji dan označava početak vladavine Blizanca - očekuje nas dinamična, intenzivna i komunikativna energija koja u sebi nosi dozu tajanstvenog, piše Lovesensa.

Sa jedne strane, mnoge stvari ostaće skrivene i zatajene u senci, dok nas sa druge strane očekuje otvoreno i nemirno more sudbine.

Sunce se danas kreće ka Blizancima, a mlad Mesec se takođe približava ovom znaku. Moguće je da će doći do zagušenja, kašnjenja, nejasnih informacija i zbunjenosti. Ovaj mlad Mesec koji se događa u vladavini Blizanaca imaće zadatak da razotkrije pojedinca, njegove namere i volju.

Nedeljni ljubavni horoskop: tajna ljubav u srcu Ovna, a Devica rešava romantične problemeNedeljni ljubavni horoskop: tajna ljubav u srcu Ovna, a Devica rešava romantične problemeNedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. maja 2020. godine!

Kako se izboriti sa mračnim senkama? Jedini način da savladate ovaj period jeste trenutak kada odlučite da slušate sebe, odnosno svoju intuiciju.

Namere srca su skoro uvek putokaz ka dobrom putu. Ako igrate na strani srca, pobeda je moguća. Ukoliko ignorišete šapat svoje duše, naićićete na brojne unutrašnje i spoljašnje prepreke.

Današnji dan, 20. maj, planetarno je zapisan, jer donosi sudar različitih energija koje će znatno uticati na naše naredne korake.

Mesec se danas u ranim jutarnjim časovima lansirao u znak Bika. Mesečev uticaj biće najveći u naredna tri dana - danas je povoljna, sutra će biti sporija, a petak zbunjujuća. Zatim se u petak Mesec premešta u znak Blizanaca i ulazi u svoju "mladu" fazu.

Od jutros nas očekuju gužve, pojačani strahovi, zabune, kao i mnoga unutrašnja pitanja na koja nije lako pronaći odovor. Ali kako dan bude odmicao, stvari počinju da se opuštaju i dan teče mirnije. Ipak, jedna mana neće nestati - neodlučnost.

Kako se Mesec postepeno prazni imamo manje aktivne energije nego inače, ali i dovoljno za rast kreativnih podviga.

RAK, LAV, DEVICA - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINERAK, LAV, DEVICA - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop - evo šta tokom leta očekuje Raka, Lava i Devicu!

Mesec u Biku simbolizuje porodični dom, miris ukusnih domaćih jela koji dopire iz kuhinje, zagrljaj, reči ohrabrenja i podrške.

Zato je važno da danas mračne senke odbacite uz pomoć energije ljubavi.

Sledite znakove srca i videćete kako se prepreke ruše kao kula od karata.

Negujte dušu sitnicama i Univerzum će vam doneti darove krozz prijatne emocije i energiju obilja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.