Horoskop - ova Mesečeva magija dešava se samo jednom godišnje, a naročito utiče na žene: astro prognoza za pun Mesec u Ribama (do 25. septembra 2018.)

Horoskop za pun Mesec u znaku Riba - evo šta nam astrolozi predviđaju do 25. septembra 2018. godine!

Jednom godišnje pun Mesec, simbol mašte i inspiracije, nađe se u Ribama, a ove godine to će biti 26. avgusta. Njegov uticaj će se osećati do sledećeg punog Meseca, 25. septembra, što se posebno odnosi na Bikove, Rakove i Ribe. Uticaj Meseca je naglašen u Ribama, zbog čega će osobe koje se bave kreativnim zanimanjima, kao što su umetnici, kompozitori, muzičari, plesači, balerine, glumci, režiseri, najviše biti pod blagotvornim uticajem poslednje Mesečeve mene. Ona će kod njih buditi inspiraciju, podstičući ih da stvaraju, kreiraju i ideje i zamisli iz svoje mašte pretoče u umetnička dela.

Horoskop - saznajte šta vam poručuju vaši snovi: kako se sudbina menja kad Pluton i Neptun pokucaju na vrata (do 2025. godine)Horoskop - saznajte šta vam poručuju vaši snovi: kako se sudbina menja kad Pluton i Neptun pokucaju na vrata (do 2025. godine)Dok u budnom stanju postupamo vođeni snagom intelekta i znanja, naše nesvesno u snovima nam šalje svoje viđenje situacije.…

Osim umetnosti, 12. zodijački znak, predstavlja i institucije zatvorenog tipa, poput bolnica i laboratorija, tako da će se pod uticajem punog Meseca naći i lekari, farmaceuti, naučnici. Takođe, ovaj znak simbolizuje i psihu, zbog čega će osobe koje imaju mentalne poremećaje ili se leče od bolesti zavisnosti biti podložnije promenama raspoloženja, pa će mnogi potražiti pomoć i savet od psihoterapeuta. U prilog tome ide i pozicija Meseca na trećem stepenu Riba, analognom znaku Blizanaca, koji inače simbolizuje mentalno stanje i nervni sistem. Ukoliko stručnjak u svom horoskopu ima Mesec u Biku, Raku ili Ribama, budite sigurni da će biti dovoljno senzibilan i sposoban da vas razume i da vam pomogne.

Mesec (emocije, duša) u vodenom znaku nasuprot Suncu (ego, volja) u zemljanoj (racionalnoj) Devici, zaista može da zbuni i one najstabilnije, pa nije poželjno da u prvoj polovini perioda donosite neke važne odluke, jer će vaš razum biti pod uticajem vaših osećanja. Pošto su Mesec i Sunce astrološki simboli očiju, prijaće vam ako budete pravili češće pauze prilikom rada na kompjuteru, još bolje, ako budete mogli da sebi priuštite odmor u nekom parku punom zelenila ili pored reke.

Ova faza Zemljinog satelita javlja se kada se Sunce u Devici nađe u opoziciji sa Mesecom u poslednjem zodijačkom znaku, aspektu koji donosi promene raspoloženja, izaziva napetost i podstiče tenziju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.