Horoskop: Ova 4 znaka očekuje najjača energija mladog Meseca (od 16. oktobra 2020.)

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Meseci

Oktobar 2020. godine je jedan izazovan mesec u astrološkom smislu.

Pored retrogradnog Merkura, očekuju nas i dva mlada Meseca.

Prvi mlad Mesec možemo očekivati već za tri dana, 16. oktobra, a zbog kvadrata koji kreiraju planete, njegov uticaj će biti intezivniji nego obično.

Horoskop - retrogradni Merkur nas vraća unazad: evo kako da se zaštitite od njegovog uticaja do 3. novembraHoroskop - retrogradni Merkur nas vraća unazad: evo kako da se zaštitite od njegovog uticaja do 3. novembraHoroskop - upozoravaju nas mračne senke retrogradnog Merkura!

Mlad Mesec u Vagi kreira T kvadrat sa Marsom, koji je Retrogradan u Ovnu, zajedno sa Saturnom i Plutonom. Ovakav aspekt nam donosi pojačane unutrašnje sukobe, a evo na koja 4 znaka Zodijaka će najviše uticati mlad Meseci:

Ovan

Emotivne veze nailaze na prepreke i blokade, jer su Sunce i Mesec saa u vašem suprotnom znaku. Jedini način da ublažite ovu dramatičnu epizodu jeste da pronađete unutrašnji mir. Budite diplomate u svojim pristupima i stvari će izgledati daleko bolje.

Rak

Već ste pod velikim stresom zbog oluja u različitim aspektima vašeg života. Mlad Mesec u Vagi donosi vam dodatne brige. Ako želite da izbegnete emocionalne turbulencije, negujte svoje autentično JA pod energijom Meseca. Ponovo se povežite sa najbližima i pustite ih da vas vode.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.