Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)

Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju rizik, razočaranje i važne životne lekcije tokom vladavine Vodolije...

Od 20. januara počinje vladavina Vodolije. Predstavljajući unutrašnjeg pobunjenika koji se želi izraziti, ova sezona donosi mnogo naglih promena u našim životima.

Tokom ove sezone, Sunce se odmiče od Jarca i polako se vraća u ekscentričnu Vodoliju.

Pomera se sa jednog kraja spektra na drugi i zato će doneti mnogo značajnih promena koje će vas uhvatiti nespremne. Ali, većina znakova Zodijaka i dalje će moći da se prilagodi, osim 3 od njih.

Za tri znaka Zodijaka, te promene će biti jako teške. Pobunjeni iznutra, hteli bi odbaciti našu rutinu i tradiciju, ali uvek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promena je značajna i ti znakovi Zodijaka nisu voljni da je prihvate. Međutim, to nije mudra odluka. Uvek je bolje ne odupirati se promeni. Ipak je neizbežna.

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodolije pogoditi ova tri znaka Zodijaka:

Rak

Kako se Sunce odmiče od Jarca i približava buntovnom Vodoliji, uzburkavaju se vaše emocije. Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promene osećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kada sva ta komplikovana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite da se krećete prema njemu. Isprva će se to činiti vrlo teškim, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vere u sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.