Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Škorpije (do 23. novembra 2018. godine)

Horoskop za vladavinu Škorpije - kome će naredni period biti pun izazova i životnih lekcija!

Vladavina Vage je završena i 23. oktobra počela je vladavina Škorpija koja će trajati do 23. novembra. Energiju Škorpije osetiće svi znaci Zodijaka.

Škorpije su poznate kao misteriozne osobe, a pošto je ovaj znak pod uticajem Marsa, ova "ratoborna" planeta će mnogim horoskopskim znacima doneti promene na svim poljima. Neki horskopski znaci će imati depresivne dane, neki će biti napeti i ljuti, dok će neki morati da uspore i sačekaju da ovaj period prođe.

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiBikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec! Šta vašem znaku predviđa mesečni…

Za vreme ovog perioda sledeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj sveta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vreme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko Sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti. U stvari, ako ne želite da provedete vreme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

Lav

Pošto Sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i porodicu, uopšte neće biti lako da usporite. Važno je znati da sve je u redu. Ovo je vreme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražim. Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineZa ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada - evo za koga su zvezde rezervisale sreću!

Ovan

Zar niste uzbuđeni zbog sezone Škorpije? Da li ste znali da sa Škorpijama imate puno sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpije, tako da imate mnogo više uobičajenih stvari nego što ste mislili. Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije, i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vreme da povučete i regenerišete pre nego što nastavite dalje.

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.