Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)

Horoskop - 3 znaka koja očekuje mraćan period u vladavini Blizanaca!

Sunce je 21. maja izašlo iz stabilnog, prizemnog i materijalno sigurnog Bika i svečano zakoračilo u svet mističnih Blizanaca, piše Lovesensa.

Sunce u znaku Blizanaca ostaje sve do 21. juna i mnogi od nas biće suočeni sa turbulentnim iskustvima, dramatičnim preokretima i raznim glasinama.

Iako će neki znakovi uživati u zabavi, novim ljubavima i raznim avanturama, sezona Blizanaca doneće i mračnu energiju.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaHoroskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaLeto je period u kojem najviše maštamo, zabavljamo se i srećemo nove ljubavi, a za ova 3 znaka definitivno će leto 2019. godine…

Tokom vladavine Blizanaca biće nam teško da se fokusiramona na nešto što je značajno za budućnost. Moguće da će mnogi od nas biti u oblacima i da ćemo gledati na svet oko sebe kroz ružičaste naočare. Iako to može da prija i rastereti, nevolje nastaju kada se ponovo spustite na zemlju i shvatite da ste izgublili kontrolu.

Mračna senka Blizanaca najviše će pasti na osobe rođene u znaku Raka, Škorpije ili Riba.

Rak

U vladavini Blizanaca inače povučeni Rakovi biće još stidljiviji i nesigurniji. Mnogi od njih će želeti da se uvuču u svoje "čaure" i sakriju od ostatka sveta. To se događa jer vam je Sunce u 12 kući spiritualnosti i to je period kada duboko razmišljate o životu i želite da budete sami. Samoća i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu. Osećate se vrlo intuitivno i povezano sa unutrašnjim glasom. Međutim, ukoliko ste okruženi ljudima osećate se ugroženo jer niste u stanju da se posvetite sebi. UUzmite nekoliko dana odmnora i negujte svoju dušu, zalečite emocionalne rane. Nakon toga ponovo ćete moći da se vratite u realnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.