Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Bika (do 21. maja 2019.)

Horoskop otkriva koje znakove Zodiajka očekuju nevolje u vladavini Bika! Ne brinite, kada Sunce izađe iz znaka Bika, sve se za vas vraća u normalu...

Vladavina Bika trajaće do 21. maja i nekim znacima Zodijaka doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno u svojim životima.

Saznajte koja tri znaka Zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika i ako se nađete na listi, ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu!

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo spektakularnije nego obično. Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Astro prognoze za vladavinu zemljanog Bika - Vagu očekuje stresan period u ljubavi, Škorpiju neverovatne avanture i dobre promene!

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari. Sunce je u vašem osmom domu seksa, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osećati ranjivo.

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija, Vodolije? Sa suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osećate se mnogo više od uobičajenog, a možda čak i čitav dan provodite kod kuće. Nije loše. Naprotiv, morate da uradite tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda. Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u svom životu. Jednostavno se opustite, a vladavina Bika brzo prolazi.

Mesečni ljubavni horoskop za maj 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za maj 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni horoskop otkriva puteve ljubavi u maju 2019. godine - saznajte da li će se vašem znaku ostvariti romantične želje...

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.