Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće i prepreke tokom Ružičastog punog Meseca (od 7. aprila)

Horoskop - evo koja 3 znaka Zodijaka treba da budu oprezna tokom vladavine Ružičastog punog Meseca u znaku Vage!

Uprkos tome kako predivan pun Mesec izgleda kada svetluca na noćnom nebu, iskustva koja donosi često mogu biti neprijatna, piše Lovesensa.

Astrološki gledano, pun Mesec je trenutak pojačanih vibracija i emocionalnog intenziteta. Mesec je vladar podsvesti, i kada dostigne svoje najčvršće stanje, maska se spušta i na površinu se iznose razna istinska osećanja.

Na neke znakove Zodijaka pun ružičasti Mesec imaće negativan uticaj. Ipak, to ne znači da će vam se dogoditi neke negativne stvari, već da ćete imati povećan pritisak i napetost na koju niste navikli. Koliko god izgledalo zastrašujuće, prolazak kroz takvo iskustvo može biti vrlo koristan.

Ovih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavOvih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavHoroskop - 5 znakova koji će doživeti emotivni i životni preporod dok je Venera u znaku Blizanaca!

Pun ružičasti Mesec - koji će biti najveći Supermesec u 2020. godini - izdiže se u divnim, harmoničnim i partnerskim orijentisanim Vagama, fokusirajući se na način na koji sarađujete i funkcionišete u vezama. Takođe, skrenuće pažnju na načine na koje dovodite ravnotežu u svoj život.

Formirajući trigon u strastvenom Marsu i romantičnoj Veneri, ovaj pun Mesec naglašen je osnažujućom i luksuznom energijom, jačajući vas kroz iskustvo. Međutim, sa ambicioznim Marsom i sprečavanjem da se Saturn osveti, možda ćete se osećati kao da ste se zaglavili između važne odluke i velike prepreke. Srećom, Vaga je kardinalni znak i sve je u trudu i prolasku kroz čak i najneophodnije situacije.

Ova 3 horoskopska znaka očekuju teškoće i velike dileme tokom Ružičastog punog Meseca u Vagi:

Rak: Može biti nelagodnosti oko porodičnog života

Kao da svi sukobi kod kuće nastaju iznenada. Ovaj pun Mesec vas možda podstiče da se suočite sa onim što nedostaje u vašem kućnom okruženju. To vas takođe ohrabruje da rešite probleme koji su zaostali u vašoj porodičnoj dinamici. Verovatno žudite za osećajem prijatnosti i sigurnosti, a ako vam sadašnjost ne pruža dovoljno, možda je vreme da je sami menjate. Ako ste tražili način da umirite i negujete svoje srce, ovaj pun Mesec definitivno je sjajna prilika za to.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.