HOROSKOP - ova 3 znaka očekuju teškoće i nevolje za vreme mladog Meseca (od 24. marta 2020.)

Mlad Mesec u znaku Ovna - evo koja 3 znaka treba posebno da budu oprezna!

Sutra, 24. marta 2020. godine, na nebu će se pojaviti mlad Mesec u znaku Ovna, piše Lovesensa. I dok će mnogim znakovima Zodijaka doneti ohrabrujuću i pokretnu energiju, neke znakove očekuju mračne senke i negativna sudbina...

Ovaj mlad Mesec kreira trigon sa Saturnom i pruža određenu stabilnost dok se krećemo ka naprednijoj fazi života. Njegov spoj sa Venerom privlači i puno ljubavi i isceljenja.

Kada Venera stvori trigon sa Plutonom, avanturističkim Jupiterom i snažnim Marsom, kao i sekstil sa Neptunom - očekuej na snažna energija koja će pokrenuti nove talase emocija i želja.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop otkriva - evo koja tri zanka prati dobra sudbina tokom vladavine Ovna!

Takođe, vladavina Ovna donosi želju za takmičenjem i motivacioni duh.

Ovaj mlad Mesec donosi osetljiv i napet period zemljanim znakovima Zodijaka. Ali to neće biti samo period teškoća, već i vreme kada ćete naučiti da se suočite sa greškama, otvorite um za razne mogućnosti i iz promašaja naučite vredne lekcije.

Evo koja tri znaka očekuje težak i izazovan period za vreme mladog Meseca u Ovnu:

Bik - zamka vlastitog ega

Utišajte vesti, zaboravite na negativnost, isključite telefon, zatvorite oči i slušajte otkucaje svog srca. Iako osećate da vas negatuivna energija i strah obuzimaju, sada je vreme da se setite ko ste zaista i šta čini vaše biće bez spoljašnjih uticaja. Vratite se u kontakt sa svojom duovnošću i dopustite svojoj intuiciji da govori. Spoljašnji svet, negativne vesti i osećaj kolektivne panike trenutno čini da se osećate loše. Zato je važno da se izolujete i posvetite se svojoj duši i težnjama svog srca.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.