Horoskop - ova 3 znaka očekuje veliki novčani dobitak: evo koga prati dobra sreća u septembru 2019. godine

Horoskop predviđa - evo koje znakove očekuje blagostanje i novčani dobitak!

Astrolozi predviđaju veliki novčani dobitak za nekoliko znakova Zodijaka.

Od 1. septembra dolazi do velikog preokreta u finansijskom sektoru, u kojem se očekuje veliki priliv novca. I poenta nije u tome da će ljudi morati da rade više, samo da će se planete koje su odgovorne za finansije, napokon aktivirati.

Biće lakše postići uspeh u poslu, dok će se letnja užurbanost povući ustupajući mesto stabilnosti koju donosi jesen.

Numerološka prognoza za septembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za septembar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas sve očekuje u septembru 2019. godine!

Čak tri znaka Zodijaka uživaće u milosti zvezda, pa će im finansije napokon biti stabilne:

Septembar će Škorpijama doneti pravo bogatstvo, dok će oni tvrdoglavo grabiti ka cilju. I uprkos preprekama koje je život do sada stavljao pred njih, Škorpije će moći da dobro zarade. Od nedelje, 1. septembra vaš uspeh će ići uzbrdo da bi vrhunac bio oko 15. septembra. Ne brinite - sreća tek dolazi!

I Blizanci će prvih dana jeseni okusiti uspeh. Jednostavno će im se namestiti dobitak u vidu većih prihoda ili ono što do sada nije donosilo nikakav novac, sada će biti prava riznica blaga. Preporuka Blizancima je da štede, jer će krajem septembra doći do izdataka.

Horoskop - šta nam donosi susret planeta u znaku Device: budite oprezni u narednim danimaHoroskop - šta nam donosi susret planeta u znaku Device: budite oprezni u narednim danimaHoroskop - očekuje nas novo doba i veliki životni test! Sazbnajte šta donose Sunce, Mars, Merkur i Venera u znaku Device...

Vodolije će se bukvalno kupati u novcu početkom septembra. Da bi ih dobra sreća pratila i dalje, savet astrolga je da nikako ovaj novac ne troše na zabavu i lične interese, inače će dobra sreća nestati.

Preporuka je da Vodolije ovaj novac ulože u pokretanje novog posla, jer će im se jedino tako isplatiti.

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.