Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vage (do 23. oktobra 2020.)

Evo koje znakove očekuje velika sreća dok je Sunce u znaku Vage!

Vladavina Vage započela, odnosno ulazak Sunca u znaku Vage, donosi nam jedan veliki početak i nove životne promene.

Vaga započinje svoju vladavinu baš kada je i jesenja ravnodnevica, odnosno na prvi dan jeseni i donosi nam mnoštvo čarobnih boja i promena. Jedna energija odlazi, a rađa se jedna potpuno nova i jedinstvena.

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balasn i oslabimo Marsov mračni uticaj.Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti srećen ruke do 23. oktobra 2020. godine.

Horoskop - za ovih 5 znakova oktobar će biti najbolji mesec u 2020. godini: pred njima su lepe životne promeneHoroskop - za ovih 5 znakova oktobar će biti najbolji mesec u 2020. godini: pred njima su lepe životne promeneZa ove znakove oktobar će biti najbolji mesec do sada!

Evo koje znakove očekuje velika sreća u vladavini Vage:

Blizanci - osećate se dobro

Uvek izađete iz svoje školjki tajne i tišine i otkrijete sebe poput predivnog bisera. Sunce je u vašoj četvrtoj kući porodice, doma i pojaanih osećanja.Ostavljate iza sebe strahove, tajne i nezadovoljstva. Zaboravljate na izlaske i kratkotrajna zadovoljstva. Spremni ste da se posvetite ljubavi, kreativnoj energii, romantičnoj strasti i porodičnim odnosima. Napokon imate priliku da se odmorite. Novana situacija je stabilna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.