Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika SREĆA u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)

Horoskop - saznajte da li vaš znak prati srećna zvezda u periodu Vage...

Vladavina Vage počela je 23. septembra i traje do 23. oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati srećna zvezda, piše Lovesensa.

Da li ima nešto magičnije od promene boja lišća? Jesen nas često asocira na tugu, ali to je jedan od najromantičnijih i najčarobnijih perioda u godini. Tada možemo a vidimo kako se priroda polako transformiše, ai mi zajedno sa njom.

Uz čaroliju jeseni, posebnu magiju donosi i vladavina pravične Vage. U kombinaciji sa šarmantnom i zavodljivom Venerom, period Vage donosi nam divne trenutke, naročito na ljubavnom planu.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka moraju da budu oprezni do 23. oktobra 2019. godine - vladavina Vage je u punom sjaju!

Evo koje znakove očekuje najveća sreća u vladavoini Vage, odnosno do 23. oktobra:

BLIZANCI - uvek u centru pažnje

Dragi Blizanci, napokon ste spremni da izađete iz školjke i zasijate poput pravog bisera. U prethodnom periodu, tokom vladavine Device, bili ste opterećeni teškim emocijama i negativnim mislima, a sada se situacija drastično menja. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje utemeljene emocije i porodicu. Sada lako otkrivate sve što vam je na duši, postajete svesniji i razumete sebe. Veliki teret vam pada sa srca. Ovo je savršeno vreme za slavlje, zabavu i radost, a posebno ćete uživati u flertu. Moguće je da ćete baš u ovom periodu upoznati srodnu dušu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.