Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)

Horoskop - evo kojim znakovima vladavina Lava donosi veliku radost!

Horoskop za vladavinu Lava!

Period Raka doneo je velike izazove mnogim znakovima Zodijaka, naročito u pogledu osećanja, ljubavi i odnosa, piše Lovesensa.

Iako ste preživeli emotivnu katarzu, radujte se jer sezona Lava donosi osveženje i neverovatnu energiju Sunca.

Lav je vatreni zank i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu. Takođe, Lav predstavlja večnu borbu čiste duše i ega, pa će se do 23. avgusta mnogo toga promeniti u ljubavnom životu.

Horoskop - eklipsa u Jarcu utiče na našu sudbinu u narednih 6 meseci: saznajte šta nam svemir priprema u bliskoj budućnostiHoroskop - eklipsa u Jarcu utiče na našu sudbinu u narednih 6 meseci: saznajte šta nam svemir priprema u bliskoj budućnostiHoroskop za lunarnu eklipsu u Jarcu - astro prognoza za narednih 6 meseci!

Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmernu zabavu. Vreme je da otpustite neprijatnosti i stres. Malo više udovoljite sebi i ne zaboravite da nikada niste stari za nove životne avanture.

Evo koja će 3 znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imaće najviše sreće do 23. avgusta:

1. OVAN - izađite iz svoje čaure

Dragi Ovnovi, da li možete da vidite drugačiju svetlost koja se uselila u vaš život? Sunce je tokom vladavine Raka bilo u vašoj četvrtoj kuići koja označava porodicu, dom i odnose. Morali ste da podnesete određene žrtve i odricanja, borili ste se i istrošili puno energije na porodične odnose. Ali, sada se situacija menja. Sunce je tokom vladavine Lava u vašoj petoj kući, odnosno kući radosti, romantike i kreativnosti. Zračite neverovatnom harizmom i puni ste samopouzdanja. Slobodne Ovnove u narednim danima očekuje neverovatna sreća u ljubavi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.