Horoskop - Ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi: pozitivnu energiju nam donosi Venera bez retrogradne senke

Kada je Venera izašla iz retrogradne senke mnoge znakove očekuje radost! Ova 3 znaka naročito očekuje sreća u ljubavi...

Dosta toga nas tek čeka, pa i posla i obaveza, ali sve će nas osvežiti izlazak i iz konfliktnog kvadrata Venere sa Neptunom u Ribama, piše Lepa&Srećna.

Morali smo da odlažemo i ljubavno otvaranje ali i sva novčana i finansijska pitanja, sve dok je planeta ljubavi i novca bila retrogradna.

Nešto lakše smo počeli da dišemo kad je završen retrogradni hod, pa su i sve potrebe u vezi s lepotom i ulepšavanjem, kupovinom i renoviranjem konačno došle na dnevni red.

Horoskop za ljubav, sreću i dobre životne korake: šta nam donosi Venere iz post-retrogradne faze (od 29. jula do 6. avgusta)Horoskop za ljubav, sreću i dobre životne korake: šta nam donosi Venere iz post-retrogradne faze (od 29. jula do 6. avgusta)Kako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na emotivne odnose!

Međutim, pravi raskid s prošlošću, ljubavnom nostalgijom i emotivnim zamkama nastupa sad kad je Venera izašla i iz retrogradne senke.

Mnogima će doneti ljubavnu vrtoglavicu i izazove, a tri znaka imaju posebnog razloga da se raduju.

Blizanci

Strasni znak Blizanac, koji često pokazuje dva različita lica svetu, ući će u talas velike ljubavne energije.

Biće prvo zbunjen ovaj vešti komunikator, zaista, kao da mu je neko izmakao tlo pod nogama.

Za vas je važno da uprkos vreloj privlačnosti razmislite – da li će u ovom odnosu nešto ostati kad se raziđe ova erotična magla.

Ako je odgovor “da”, samo napred!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.