Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća i najbolji periodu u 2020. godini tokom vladavine Lava (do 22. avgusta)

Ova 3 znaka Zodijaka ovo je najbolji period u 2020. godini!

Period vladavine Lava podseća nas na zrak Sunca u tmurnom i oblačnom danu. Vatra je element koji vlada Lavom, a njegova vatrena i moćna energija doneće nam svetliju perspektivu i entuzijazam u sivoj 2020. godini. Naročito veliku sreću imaće 3 znaka Zodijaka do 22. avgusta...

Tokom vladavine Raka trudili smo se da ostanemo u zoni komfora i preispitujemos voje osećanja, a sada nam sezona Lava donosi jedno veliko buđenje. Boji nam život jedinstvenim nijansama i budi u nama unutrašnje dete.

Sunce u Lavu je prava proslava leta, radost života i luda pokretačka energija. Jedinstven duh Lavovske energije mnogima će doneti lepe trenutke, ali za ova 3 znaka Zodijaka ovo je najbolji period u 2020. godini:

Ovan - Školjka pokazuje svoj biser

Lav je vatreni sestrinski znak Ovnu i sada sveOvnove pokreće da izađu iz komfor zone i pokažu prave lepote svog bića. Sunce je u vašoj petoj kući flerta, strasti, romantike i samospoznaje. Imate neverovatnu energiju, a vaš vladar Mars daje vam dodatnu naklonost u ovom periodu. Sve što radite doneće vam zadovoljstvo. Pojavuiće se neka nova interesovanja vezano za hobi ili posao i mogu doneti kartu za srećniju budućnost. Zaslužili ste velike prilike i šanse za pozitivne promene, a sada se napokon pojavljuju šanse u vašem životu. Otvorite se za njih i dopustite da vas Lavovska kreativna i moćna energija vodi.

Lav - proslava solarne revolucije

Sunce vas u narednim danima obasjanva najlepšim zracima i donosi vam očaravajuću harizmu. U prethodnih par meseci nisu vas pratile olakšavajužće životne okolnosti, ali sada je vreme da gledate napred. Razmislite, kako sve možete da organizujete svoje dane, svoj život, posao, orman i socijalni život?

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.