Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Raka (do 22. jula 2019.)

Horoskop otkriva na koja 3 znaka vladavina Raka ima najveći uticaj!

Sezona Raka je karakteristična po tome što nas zbližava sa onima do kojih nam je stalo. U ovom periodu naša mašta će podivljati jer ćemo razmišljati o svim stvarima koje želimo od života.

Kroz ceo ovaj proces zbližavanja i maštanja biće nam potrebne papirne maramice jer nas čekaju jako emotivni dani, kako otkriva Dona Pejdž, akreditovani astrolog iz Atlante.

Uskoro će se dogoditi moćno pomračenje Sunca: HOROSKOP predviđa kakva nas iskušenja očekuju (2. jul 2019.)Uskoro će se dogoditi moćno pomračenje Sunca: HOROSKOP predviđa kakva nas iskušenja očekuju (2. jul 2019.)Pomračenje Sunca očekuje nas 2 . jula - horoskop predviđa veliki životni test za mnoge duše...

Pejdž kao vrlinu navodi da će naši znakovi biti željni interakcije sa prijateljima iz detinjstva ili običnog izlaska sa bližnjima.

Što se tiče maštanja, Dona objašnjava: "Probudiće vam se duboka želja da imate idealan život. Želećete više mogućnosti i onda ćete se upitati zašto to nemate ovog momenta".

Ovo će kod mnogih izazvati frustraciju, bes ili čak ljubomoru u raznim segmetima života, od posla do ljubavi.

Oni na koje će doba Raka najviše uticati su ljudi rođeni u znaku Raka, Blizanca i Jarca.

Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Neptuna! Napokon imamo snage da direktno sagledamo istinu...

Izvor: Luftika

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.