Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godine

April je mesec poleta, novih ljubavi i svetle energije, ali ova 3 znaka osetiće njegovu mračnu stranu!

Na pragu je četvrti mesec u godini, koji neće biti najbolji za neke horoskopske znake.

Međutim, nema potrebe da se plašite jer vas Univerzum nikada ne opterećuje stvarima koje ne možete da podnesete. Pa, pogledajte zašto će april biti najgori mesec u godini za sledeće horoskopske znakove.

Horoskop - retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost: evo šta treba da uradite do 11. avgusta 2019. godineHoroskop - retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost: evo šta treba da uradite do 11. avgusta 2019. godineOd 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine Jupiter se kreće retrogranim hodom! Horoskop predviđa povratak u tamne strane…

Bik

Važno je znati da će sve biti u redu. Sunce će putovati kroz vašu dvanaestu kuću udobnosti i karme, pa se nemojte iznenaditi ako se morate rešiti nečega ili ako nekome morate oprostiti. Bez obzira šta se desilo, ovo je vaša prilika da nešto ostavite u prošlosti. Ovo je prilika da se odmorite pre nego što vaša sezona počne, a vaš odmor će vam zaista biti potreban.

Devica

Ne zaboravite da ništa nije savršeno. Osim toga, kada ste poslednji put odvojili vremena za sebe? Dani odmora za mentalno zdravlje su uvek potrebni. Pošto Sunce putuje kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i zajedničkih resursa, ovaj period čeka na dugoročne promene. Ne opirite se i nemojte se plašiti da budete ranjivi.

Jarac

Zašto se osećate nesigurno? Sa Suncem u vašem domu, porodici i emocijama, verovatno ćete se osećati pomalo introvertno. To znači da ćete želeti da provedete više vremena sa sobom, u udobnosti svog doma, umesto da se okružite ljudima. S druge strane, vaša vladajuća planeta počinje svoj retrogradni ciklus, tako da ćete ovog meseca morati da razmislite o nekim stvarima koje su požurile sa vašom trenutnom strukturom i temeljima.

Horoskop za prolazak Marsa kroz Blizance: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 15. maja 2019.)Horoskop za prolazak Marsa kroz Blizance: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 15. maja 2019.)Očekuju nas neprespavane noći i velike ambicije - horoskop predviđa kakav trag na naše živote ostavlja Mars u Blizancima...

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.