Horoskop - ova 3 znaka očekuje sedmica harmonije i uspeha: evo ko će imati najviše sreće od 11. do 17. maja 2020. godine

Evo koja 3 znaka očekuje veliak sreća ove nedelje - od 11. do 17. maja 2020. godine!

Nedeljni horoskop - evo koga očekuje sedmica ispunjena srećom!

Za ova tri znaka, zvezde ukazuju nedelju sreće, harmonije i uspeha.

BIK

Ovo je vreme njihovog rođendana i uprkos svim okolnostima mogu da računaju na veoma lepu atmosferu. Naročito od srede kada će njihvim životom zavladati harmoija i sigurnost, a samim tim porašće im samopouzdanje. Stres ili hektika? Uopšte ih neće biti tokom ove nedelje, pre svege jer će Bikovi biti odlično organizovani. Mars će vas motivisati da se bavite sportom, a kretanje na svežem vazduhu će vam prijati. Ove nedelje ćete takođe odlično spavati.

Ako vaš datum rođenja sadržu NULU, imate poseban pečat sudbine: saznajte misteriozno značenjeAko vaš datum rođenja sadržu NULU, imate poseban pečat sudbine: saznajte misteriozno značenjeSaznajte kakvo je značenje nule pored određenih bojeva u datumu rođenja!

RAK

Rakovi mogu da računaju na obilje erotskih trenutaka ove nedelje. Zračiće i tačno će znati kako mogu da dobiju ono što žele. Ova nedelja bi Rakovima mogla da donese i poslovne izazove jer Mars i Uran donose ideje bez granica i felksibilnost. Čaki kada nema nekog posebno očiglednog izazova, sami ćete doći na ideje i iskoristiti ih za sopstvene svrhe. Mali savet: Neptun donosi vodu na vašu vodenicu energije ove nedelje pa bi bilo odlično da šetate uz reku, more ili jezero.

Horoskop - 4 stvari koje treba da uradite dok traje retrogradni Jupiter u Jarcu: astro prognoza od 10 maja do 13. septembra 2020. godineHoroskop - 4 stvari koje treba da uradite dok traje retrogradni Jupiter u Jarcu: astro prognoza od 10 maja do 13. septembra 2020. godineHoroskop od 10. maja do 13. septembra! Ovo se događa na svakih 12 godina - da li ste spremni za karmu koju donosi retrogradni…

VAGA

Ova nedelja Vagama donosi mnogo sreće i harmonije, kao i nežnosti, leptiriće u stomaku, razumevanje i ljubav. Zvezde su vam izuzetno naklonjene. Verujte u sebe i svoje ideje, jer Mars će vam naročito do srede slati ekstra porcije energije, a Venera će se pobrinuti da budete harizmatični. Generalno možete se opustiti jer ćete osećati unutrašnju stabilnost.

Izvor: Lepa i Srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.