Horoskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godine

Za ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada - evo za koga su zvezde rezervisale sreću!

Imali su dugo i teško putovanje da dođu do ove tačke, ali sada će konačno izaći iz svih problema i muka i sijaće svetlije nego ikada ranije.

Sezona Škorpija je započela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra 2018. godine. Ovaj period će mnogim znacima Zodijaka biti napet, jer je ovu jaku energiju nemoguće ne osetiti. Tipične Škorpije su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer veruju u svoju unutrašnju snagu.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje ljubavni vatromet: evo koga prati romantična sreća u novembru 2018. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje ljubavni vatromet: evo koga prati romantična sreća u novembru 2018. godineHoroskop otkriva koga čeka sreća u ljubavi u novembru - ova 3 znaka očekuju uzbudljivi susreti i ljubavne avanture!

Dok smo pod vladavinom Škorpije mnogi od vas će osetiti moć i snagu, ali to naravno zavisi od vaše natalne karte i u kojoj kući se nalazi Škorpija. Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znacima Zodijaka doneti sjajne trenutke!

Za ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.

Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vreme da slušaju sopstveni savet.

S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vreme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega.

Daće im nešto lepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.