Horoskop - ova 3 znaka očekuje rizik do kraja maja: problemi na ljubavnom planu i sporo ispunjenje želja

Ova tri horoskopska znaka će imati težak period u maju - kosmos im đalje veliki test!

I mada je većina nas sklona tome da prigrli dobre dane, a za loše krivi neke nepoznate činioce, nije na odmet uzeti u obzir u tom pogledu i neke astrološke aspekte. Danas vam donosimo razloge zbog kojih će maj mesec biti kritičan za Škorpije, Strelčeve i Ribe. Ova tri horoskopska znaka će zaista imati težak period na brojnim poljima, a kako biste stekli jasniju sliku zašto je to tako, zavirićemo u tajne kosmosa.

Socijalna distanca može, ali i ne mora biti vaša ideja o savršenom godišnjem odmoru. Kako god da istu sagledavate, pruža vam se jedinstvena prilika da se fokusirate na sebe i svoje unutrašnje biće. Kada Venera, planeta koja predstavlja zadovoljstvo i odnosi se na vrednosti u životu, dođe u poseban položaj oko 13. maja, njen uticaj će se u velikoj meri osetiti, a najteže će pasti Škorpijama, Strelčevima i Ribama. Iako će uticaj Venere jasno da se odrazi na sve znake Zodijaka, ova tri znaka će najteže da se nose sa danima koji su pred nama.

Horoskop za fatalnu ljubav i strast: otpuštamo sve negativno za vreme punog Meseca u ŠkorpijiHoroskop za fatalnu ljubav i strast: otpuštamo sve negativno za vreme punog Meseca u ŠkorpijiHoroskop - pun Mesec donosi fatalnu ljubav i emocije obojene strašću!

Ovo znači da će osobe rođene u znaku Škorpije, Strelca i Riba, imati problema na ljubavnom planu, sa ispunjenjem vlastitih želja i sa sistemima vrednosti. Maj mesec je rezervisan za samo-refleksiju. S toga ako ste rođeni u ovim znakovima, budite nežni prema sebi i ne zaboravite da pronađete svojmir.

ŠKORPIJA

Sezona Bika izaziva vas na više polja. Niko ne voli kada sunce prolazi kroz njihov suprotni polarni znak, ali je poruka Škorpijama – niste sami u ovome. Loša vest je što ćete morati blisko i lično da se upoznate sa svojim partnerom sa druge strane. Iako bismo obično bili oduševljeni spajanjem sa drugim telom, umom i dušom, sa Bikom je to teško jer on sve u odnosu na Škorpije, radi drugačije.

Sa Uranom u toj mešavini, mogli biste osećati nemir u svojim vezama i imati jaku želju za slobodom. Osluškujte svoje telo i ne plašite se suočavanja sa novootkrivenim istinama. Pluton, vaš treći vladar takođe će biti aktivan, a kako je isti poprilično brbljiv ovo će vam znatno otežati komunikaciju. Međutim nešto važno će vam se predstaviti tokom ovog meseca, i nije moglo doći u boljem trenutku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.