Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)

Horoskop otkriva - evo koja tri zanka prati dobra sudbina tokom vladavine Ovna!

Prvi dan u vladavini Ovna 19. mart označava početak astrološke nove godine, a tri znaka Zodijaka imaće najviše sreće, piše Lovesensa.

Početak proleća možemo smatrati drugom novom godinom. Ono što ovo proleće u astrolođkom smislu čini jedinstvenim jeste to što će Saturn preći u buntovnu Vodoliju 21. marta u 23:58 časova. U tom znaku ostaće u svojoj retrogradnoj fazi do maja, a ponovo će ući u Jarca kasnije u julu. Ovo će biti vrlo zanimljiv period.

Ljubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćLjubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćMesečni ljubavni horoskop - u aprilu ljubav pokazuje veliku moć!

Ovan: Proslavite svoj solarni povratak i novi početak

Srecan rođendan, Ovnovi. Očekuje vas još jedno čarobno putovanje oko Sunca. Iza vas je jedna vrlo zanimljiva godina, a tokom vaše vladavine uspećete da obuzdate strahove i pronađete mir. Tokom vaše sezone očekuje se stelijum Jarca koji se odvija na nebu. Vi i Jarac ste kardinalni horoskopski znakovi, tako da će se vaše Sunce boriti više protiv Jupitera i Plutona. Međutim, s obzirom na trenutno pozicioniranje ovih nebeskih tela - u vašoj ambicioznoj 10. kući karijere. Bićete spremni za predstojeće promene - bez obzira da li se odlučujete na promene na poslu ili ljubavnom planu. Saturnov prelazak u Vodoliju mogao bi na početku biti vrlo čudan, posebno u pogledu vaših društvenih sfera i osećaja pripradnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.