Horoskop - ova 3 znaka očekuje priliv novca: evo koga u maju 2019. godine prati čudesna energija obilja

Evo koja 3 znaka očekuje veliko obilje u maju 2019. godine...

Mesečni horoskop za novac - ova 3 znaka imaće najviše sreće na polju finansija u maju 2019. godine!

OVAN

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizovano tokom maja 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebaće vremena do donesu zaradu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna i nalazi se u 2. kući Ovna (zarađen novac) u periodu od 6. do 12. maja, i Venera, vladar kuće partnerstva i novca Ovna, ulazi u kuću Ovna 15. maja 2019. godine. To znači da će vam novac priticati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite. Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu. Mlad Mesec 5. maja 2019. godine u 2. kući Ovna donosi novu priliku za pronalazak novih načina zarade ili novih rešenja.

Horoskop - očekuje nas zlatni period: Merkur u Biku donosi sticanje novca i put ka prosperitetu (do 21. maja 2019. godine)Horoskop - očekuje nas zlatni period: Merkur u Biku donosi sticanje novca i put ka prosperitetu (do 21. maja 2019. godine)Astro tajne - Merkur ulazi u znak Bika i sada imate šansu da ostvarite sve što ste zamislili!

Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste platom koju primate za svoj posao, u drugom delu meseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi! Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svideti ono što će biti ponuđeno. Savetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sledećim pregovorima. Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizovati aktivnosti. Ako ste nezaposleni, imaćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

BLIZANCI

U prvoj polovini maja 2019. godine bićete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djlovati samostalno. Zbog toga savetujemo da budete oprezni i pazite šta govorite i radite. Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni. Mars ulazi u kuću novca Blizanca 16. maja 2019. godine i podržava sve prethodno navedeno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.