Horoskop - ova 3 znaka očekuje predivna ljubavna čarolija do 15. juna 2019. godine

Ljubavni horoskop do 15. juna 2019. godine! Ove znakove prati srećna zvezda na polju romantike...

Za neke znake Zodijaka jun će biti pakleno izazovan, ali osobe rođene u znaku Bika, Blizanca i Jarca proživeće možda i najbolji period života, naročito u prvoj polovini meseca.

U pomenutom periodu raspored planeta će uticati na njihove ljubavne odnose, a njegova magija može da izgradi nešto što će da bude trajno.

Uspešno pevazilaze sve prepreke i dovode vezu do konačne stabilnosti.

Bik

Bikovi, mnogi su zaljubljeni u vas i vi to znate. Privlačite ljude gde god da se pojavite. Nemojte da se iznenadite što će svi želeti da budu u vašem društvu ili ako prirodno zauzmete lidersku poziciju. Ove dve nedelje su odlične i za vaše finansije.

Blizanci

Blizanci se osećaju magično, povezani sa svojim duhom. Početkom juna osećaćete se kao kralj kosmosa. Imate neverovatno samopouzdanje i snagu. Ovo je period kada ste na vrhu svog sveta. Puni ste empatije i razumevanja, a na dobrom putu je i vaša karijera.

Jarac

Jarčevi, vaš svet je pun zabave. Olekuje vas romantično, prijatno i kreativno vreme u kojem izražavate kreativnost i radost. Početkom juna ćete osetiti neverovatnu potrebu za zabavom. Dozvolite da vas obuzme muzika, boje, poezija… Osećate neverovatnu lagodnost u izražavanju svojih ideja i bukvalno ćete se zabavljati dok obavljate dnevne zadatke.

Izvor: Luftika

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.