Horoskop - ova 3 znaka očekuje otežan period tokom vladavine Lava (do 22. avgusta)

Koja tri znaka će najteže podneti kada Sunce bude u svom znaku Lava?

U periodu od 22. jula ove godine do 22. avgusta će Sunce da bude u znaku Lava, gde mu je i mesto jer vlada njime. Do izražaja dolazi ono čime možemo da se pohvalimo, naš ego, želja za luksuzom i samostalnošću. Lav ne dozvoljava da išta bude tajno. Bitno je da ste stvarno sa sobom dobro, da se družite i da možete da nađete način da se zabavite. Bavljenje sportom je obavezno, piše astrolog Jovana Vilimonović za Mondo.

Ova tri znaka baš ne vole ovaj period!

Bik

Bikovi treba da imaju strpljenje dok prođe ovaj period, sve do 22. avgusta, jer će konačno da srede kuću, da provedu više vremena sa porodicom, iako im nije baš do toga. Neće ništa da im ide od ruke ni brzo, pa to može da dovede do frustracija. Ipak, potrebno je da nađu svoj mir i da zadrže neke stvari za sebe da bi izgurali ovaj mesec.

RAK, LAV, DEVICA - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuRAK, LAV, DEVICA - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuKratak godišnji horoskop - evo šta Raka, Lava i Devicu očekuje u 2021. godini!

Devica

Pomalo je teško da budu realne, Device nemaju ni energiju da se uhvate u koštac sa problemima. Treba da budu praktične i fokusirane, ali to će da bude naporno. Najbolje bi bilo koliko god da mogu da se posvete sebi, da odmaraju više ili da idu na neki duži odmor.

Vodolija

Iako je Vodolija znak suprotan Lavu, imaju jednu istu osobinu. Tvrdoglavi su. Vodolija mora u ovom periodu da nauči kako da se prilagodi drugima, da sarađuje, pa i kad joj nije do toga. Ukoliko su partnerski odnosi u problemu, sada je vreme da se sve reši. Ne treba ništa da se odlaže. Osoba koja im se dopada možda će biti kao neosvojiva tvrđava ovog meseca, ali će sve to da vredi truda.

Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. avgusta 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. avgusta 2020. godine)Ovna očekuju problemi sa novcem, a Devicu velike promene u ljubavi...

Izvor: Mondo

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.