Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u vladavini Blizanaca (do 20. juna)

Horoskop - evo koja 3 znaka će biti najsrećnija dok je Sunce u Bliznacima!

Nakon prilično paradoksalne sezone Bika, vreme je da okrenete stranicu u svojoj knjizi života. Period vladavine Bika bio je vrlo težak za nekoliko znakova Zodijaka, ali sezona Blizanaca doneće nekim znakovima isceljenje i novu radost, piše Lovesensa.

Sunce u znaku Blizanaca donosi dah sveže energije za sve horoskopske znakove. Ova energija biće nadahnjujuća, naročito ako je poredimo sa energijom koja je na nas uticala tokom perioda Ovna i Bika. Vladavina Blizanaca doneće nam dobru komunikaciju i kreativnost - možete puno toga da stvorite u narednom periodu.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020. GODINE: Ovna očekuje jedna loša vest, a Raka divno ljubavno iznenađenjeVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020. GODINE: Ovna očekuje jedna loša vest, a Raka divno ljubavno iznenađenjeMesečni horoskop za jun 2020. godine - saznajte šta sudbina donosi vašem znaku Zodijaka!

U ovom periodu Merkur će imati blizak susret sa Venerom u Blizancima, krećuči se od nepredvidivog Neptuna. Ovaj izazovni kvadrat Merkura i Venere može učiniti da nam mnoge stavri izgledaju nejasno ili će nas u svom svetu zatočiti potpuna iluzija. Ipak, to je samo prolazni period iz kojeg možete puno naučiti.

Evo koja tri znaka Zodijaka očekuje velika sreća tokom vladavine Blizanaca - do 20. juna:

Blizanci - Slavite svoju solarnu revoluciju

Srećan rođendan,dragi Blizanci. Srećom po vas, nismo više u vrhuncu haosa i upravo je vreme za vaš solarni povratak. Rođendani su uvek prilika za novi početak, jer svake godine otprilike u isto vreme, Sunce se vraća na isto mesto u kojem je boravilo na dan kada ste se rodili. Dok prolazite kroz kosmičko resetovanje i duhovno čišćenje, najveće želje biće usmerene na dobro zdravlje, sreću i blagostanje na vašem sledećem putovanju oko Sunca.

Ako tražite ljubav, retrogradna Venera koja prolazi kroz vaš znak, donosi vam priliku da započnete novu vezu. Oni koji su u vezi sada treba da razgovaraju sa partnerom o svim mogućim rešenjima i planovima za zajedničku budućnost. Neptun će izazvati Merkur i Veneru kroz vaše polje karijere, zato se dodatno fokusirajte na profesionalne ugovore i pregovore.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.