Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini i velika sreća u vladavini Bika (do 20. maja)

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini - ova 3 znaka očekuje velika sreća!

Period vladavine Bika počeo je 19. aprila i trajaće sve do 20. maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka doneti lepotu života i pozitivne promene u narednim danima, piše Lovesensa.

Broj zanimljivih tranzita tokom vladavine Bika počinje da raste. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne - Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i senke, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće iamti svoj potpuni retrogradni potencijal.

Horoskop - očekuju nas velika iznenađenja sudbine: evo šta nam u naredne 4 nedelje donosi mlad Mesec u BikuHoroskop - očekuju nas velika iznenađenja sudbine: evo šta nam u naredne 4 nedelje donosi mlad Mesec u BikuOvaj mlad Mesec je poziv na delovanje, poziv da posložite prioritete i na temelju njih uzemljite nove namere. On daje energetski…

Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. aprila, Saturn 11. maja, Venera 13. maja i Jupiter 14. maja 2020. godine.

Takođe, od 22. maja vlada energija mladog Meseca u znaku Bika i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju.

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

BIK - slavite solarni povratak u vaš znak i osećate se sjajno

Srećan rođendan dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Sa retrogrdnom Venerom, koja je vladarka vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizuje fiannsije i strasti, a kosmos je spreman da vam pozitivno odgovori na mnoge zahteve.

Retrogradni Pluton uticaće na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i preduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi doneće vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.