Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u 2020. godini: vladavina Raka ispunjava želje njihovog srca (do 20. jula)

Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 znaka Zodijaka - evo koga sreća prati do 20. jula!

Iako je u astrološkom smislu iza i ispred nas težak period obojen senkama retrogradnog Merkura i 4 druge planete, raznim pomračenjima i eklipsama, u jendoj stvari tokom ovog razdoblja možemo videti lepotu - to je šansa da naučimo nove i velike životne lekcije, piše Lovesensa.

Sunce je ušklo u znak Raka 20. juna i tako je započela vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka. Dok će neki horoskopski znakovi  otežano se suočiti sa određenim emcoijama, neko će ih prihvatiti i baš ta osećanja podstaći će na duhovni rast, uviđanje novie dimenzije lepote života i bolje razumevanje želja našeg srca.

VELIKI HOROSKOP ZA JUL 2020. GODINE: pomračenje Meseca kreira blisku budućnost

Rak nas vodi u svet između svesnog i podsvesnog, a to može biti i sjajan pokretač za pozitivnu transformaciju i neke nove pobede. Slušajte unutrašnji glas!

Evo koja tri znaka će najbolji period biti u vladavini Raka:

Rak - unutrašnja moć

Srećan rođendan, dragi Rakovi! Dok vas Sunce obasjava, bićete zaista harizmatični i zadovoljni i zračićete predivnom energijom. Očekuje vas predivan period na polju ljubavi. Imaćete bolju komunikaciju sa partnerom i lakše ćete rešiti nesporazume u krugu porodice. Budite otvoreni, pustite da vas osećanja preplave i uživajte u ovom periodu. Sada je dobra prilika da se zaljubite ili primetite signale koje vam šalje srodna duša. Budite srećni što vladate u vreme retrogradnog Merkura, jer Sunce ublažava njegov negativan uticaj na vaš znak Zodijaka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.