Ova 3 znaka očekuje mesec prepreka i izazova: evo na šta vas horoskop upozorava do kraja decembra

Mesečni horoskop - 3 znaka koja će do kraja decembra naučiti važnu životnu lekciju!

Decembar za ove znakove Zodiajka donosi puno prepreka i iskušenja, ali ne brinite! Sve što treba da uradite je da pronađete neko vreme za sebe, opustite se i pustite da se događaji dese. Nemojte se odupirati, prihvatite ovaj period kao vreme sazrevanja i brzo će proći. A onda... onda vas očekuje previše dobra godina!

Ovan

Sve će vam biti teško. U potpunosti vas razumemo! Vaša vladajuća planeta ne sarađuje sa vama, ali to nije vaša greška.

Samo zamislite, Mars putuje kroz vašu 12. kuću podsvesti i snova, što znači da ste vi skoro u potpunosti zatvoreni do daljnjeg.

Stvarnost je da se osećate letargično, zbunjeno i neprijatno i to vas čini nervoznim.

Pokušajte da nastavite sa događajima. Pokušajte da nervozu usmerite na neke druge stvari. Decembar će brzo proći.

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUSTRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Strelca - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Blizanci

Previše toga vam se dogodilo, ali vaša vladajuća planeta, Merkur, je stacionirana direktno. Imajući ovo na umu, vaš "najgori decembar" uglavnom je o vašoj psihi. Vi konstantno lutate mislima i kreirate pogrešnu stvarnost.

Jednostavno razmišljate o profesionalnom životu i trenutnom rasporedu i to vam nepotrebno unosi nervozu. Možda zato niste raspoloženi za prazničnu čaroliju, ali nemojte to da činite sami sebi.

Vi ste najinteresantnija osoba oko praznika i potrebni ste svima da budu dobro raspoloženi.

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUDEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Devicu- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Vodolija

Osećate se iscrpljeno. Sve će biti u redu, ne brinite. Pokušajte da razmislite na ovaj način - vaš sunčani povratak je odmah iza ugla, pa budite spremni da započnete još jedan put oko Sunca.

Morate da očistite um i napunite baterije. I pogledajte svetliju stranu, bar imate šta da radite do kraja ove sezone. To će biti predivni dani odmora sa vašim voljenima, iz kojih možete izvući pozitivnu energiju samo ako pokušate.

Pokušajte da se opustite i budite sebi najbolji prijatelj.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.