Horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sreća u vladavini Blizanaca (do 20. juna)

Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje rizičan period dok je Sunce u znaku Blizanaca!

Od 20. maja počela je vladavina Blizanca, jer je Sunce počelo da boravi u ovom talentovanom i temperamentnom znaku Zodijaka, piše Lovesensa.

Tokom ovog perioda retrogradna Venera uskladiće se sa Neptunom i to je jedan od razloga zašto će za neke znakove Zodijaka vladavina Blizanaca biti rizičan period.

Venera, planeta odnosa, zadovoljstva i vrednosti, krenula je retrogradno 13. maja baš u znaku Blizanaca. Merkur je planetarni vladar Blizanaca i ovoga puta zaplesaće kosmički ples sa Venerom. Kvadrat Merkura, Venere i Neptuna može probuditi kreativnost i nadahnuti vas. Ali, ne podležite odmah pod ono što vam trenutno izgleda kao savršen scenario, jer Neptun slika lepu sliku, ali vi morate proveriti da li je sve to samo jedna velika iluzija.

Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. juna 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. juna 2020. godine)Ribe očekuje emotivna posvećenost u ljubavi, a Blizanci su zaštićeni od mračnih strahova!

Srećom, Sunce će biti u harmoniji sa Saturnom i za to vreme pružiće vam potrebnu disciplinu i podstiče vas da krenete napred, uprkos mračnom uticaju Neptuna.

Znak Blizanaca često donosi nejasnoću i nelagodnost, pa je važno da u ovom periodu ostanete prizemni.

Evo koja tri znaka očekuje riziačn periodu u vladavini Blizanca, do 20. juna 2020. godine:

RAK - karma dolazi po svoje

Svemir zaista ima misteriozne načine da promeni sudbinu, dragi Rakovi. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvesnim delom uma. Moguće je da ćete se osećati više umorno nego obično.

Venera je u retrogradnom hodu, pa ćete ovoga puta morati da razmislite o svojim prethodnim odnosimai možda pronađete rešenje koje ste tražili. Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je - da li ste zaista spremni da nešto zauvek ostavite iza sebe? Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povredili. To će vam doneti osećaj olakšanja i uspećete da poboljšate ličnu karmu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.