Horoskop: ova 3 znaka imaće najviše sreće u prvoj nedelji vladavine Blizanaca (do 27. maja 2018).

Recite "da" promenama! Ako pripadate jednom od ova 3 znaka, imate razloga da pristanete na sve...

Od početka vladavine Blizanaca, 20. maja 2018. godine, sva letargija napušta nas pod snažnim dejstvom Sunca u ovom znaku, piše Lovesensa.

Kao da je zapeta magična strela, život iznenada postaje življi, a svetlost svetlija, odjednom smo spremniji da naučimo nešto novo, da se povežemo s drugima, da izrazimo svoja najdublja osećanja i kažemo ono što smo dugo krili u sebi.

U ovom talasu nove energije posebno dobro će se osećati tri znaka horoskopa!

Rak je osnažen ulaskom Venere, planete ljubavi i romanse u njegov znak. Snaga želja koje u vama plamte, dragi Rakovi, isijava iz vas magnetskom privlačnošću pa ne treba da vas čudi mnoštvo poziva za izlazak, susret, zajednički rad... da li vam se to smeši ljubav ili novo prijateljstvo? Nije to pitanje koje treba da vas muči u prvoj nedelji vladavine Blizanaca.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti...

Sa Suncem koje obasjava vašu kuću duhovnosti, vi uživate u zen energiji. Vaš osmeh će osvetliti svaki dan! Trigon Jupitera i Neptuna donosi turbulencije, ali i one će vam predstavljati dodatni izazov i podstrek. Recite "da" svakoj novoj ideji - testirajte promenu, sigurno je da će vam se dopasti više nego što ste se i sami nadali.

Mars, vladalac energije, primarnih instinkta i seksualnosti, zapaliće plamen u prvoj kući Vodolije! Zato nije čudo što će pripadnici ovog znaka unositi vrelinu u sve čega se dotaknu. Čitave nedelje za njih nema odmora, ali nema ni straha, i kočnica, ni slabosti. Prihvatite ovu fazu bez dvoumljenja, vidite i sami da energije ne nedostaje. Sa Suncem u vašoj kući uživanja, spremni ste da se posvetite najlepšim sferama života, a uspomene iz ovih dana ostaće zapamćene zauvek.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.