Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)

Horoskop otkriva za koja 3 znaka će vladavina Riba biti magičan period ispunjenja želja!

Horoskop za vladavinu Riba do 20. marta 2019. godine - ovi znakovi proći će kroz zaista magičan period i ako dopuste, ostvariće sve ideje koje su nekada imali.

Od privatnog, do profesionalnog polja, napredovaće u svim oblastima života. Želite da saznate koji će znakovi Zodijaka imati čaroban period tokom vladavine Riba?

Mesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop za mart 2019. godine - saznajte kako će misteriozno kretanje planeta uticati na vaš horoskopski znak ovog meseca!

Rak

Pripremite se za vožnju magičnim ćilimom. Bilo da se odlučite za novi kurs ili planirate romantično putovanje sa svojom voljenom osobom, vaš život sada izgleda odlično i sve vaše emocije su na pravom mestu. Neki od vas će ući u nepoznatu teritoriju, pa ako želite da uspete, samo slušajte svoje srce!

Škorpija

Čini se da vaša strast nije iz ovog sveta. Kreativnost vas je potpuno preplavila, a vi ste konačno u kontaktu sa svojom umetničkom stranom. Ko je bio taj Pikaso? Sada ste vi na vrhu! I ova sezona će biti ispunjena sa puno ljubavi - ljubavi prema partneru, ali i ljubavi prema sebi. Nemojte se obuzdavati! Jednostavno pustite i živite svoj život do maksimuma.

Ribe

Ponovo se osećate kao magični jednorog! Šta bi svet uradio bez vas? Vaša nežna priroda kombinovana sa magičnim umom i zagonetnom misterijom je zaista jedinstvena. Iako se vaše emocije lako mogu uzdrmati, proći ćete kroz jedan od najboljih perioda svog života. Uživajte u ovom periodu i dobijte sve što želite!

Mesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop otkriva koje horoskopske znakove očekuju teškoće u martu 2019. godine!

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.