Horoskop - ova 2 znaka očekuje velika ljubav u junu: susret sa srodnom dušom i vatromet strasti

Horoskop otkriva koja 2 znaka će biti najsrećnii u ljubavi tokom juna 2019. godine!

Mesec jun je uvek bio pogodan za velike životne odluke, preispitivanje samog sebe i izlazak iz redovnog životnog koloseka.

Jun je prema horoskopu posebno pogodan za ljubav, a dva horoskopska znaka biće posebno uspešna na polju ljubavi.

Jarac

Jarčevima će jun mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist.

HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustHOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustVeliki horoskop za leto 2019. godine - period prepun avanture i dobrih promena!

Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi.


Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. juna može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Posle 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine.

Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.