Horoskop - otvorite srce i očekujte trostruku magiju: nećete verovati kakvu radost donosi mlad Mesec u Vodoliji (24. januar 2020.)

Horoskop - trostruku sreću u budućnosti donosiprvi mlad Mesec u 2020. godini!

Prvi mlad Mesec u 2020. godini doneće nam magične promene, a 24. januara pojaviće se u znaku Vodolije, piše Lovesensa.

Sunce i Uran od 22. januara kreiraju kvadrat koji će uticati na energiju mladog Meseca. Uran je vladar Vodolije, pa će u spoju sa ovim maštovitim znakom mlad Mesec doneti intezivnije emocije.

Pored toga što mlad Mesec označava transformaciju i novi životni ciklus, i Uran donosi vrtoglave promene na mnogim životnim poljima.

Večeras uradite čaroban ritual sa plamenom sveće: ove 4 stvari privlače magičnu energiju mladog Meseca u VodolijiVečeras uradite čaroban ritual sa plamenom sveće: ove 4 stvari privlače magičnu energiju mladog Meseca u Vodoliji2 magična rituala za ispunjenje želja tokom mladog Meseca u Vodoliji - evo šta treba večeras da uradite!

Mnoge emcije koje ste potiskivali u prethodnom periodu sada izlaze na površinu. To neče biti negativno saznanje, već jedinstvena prilika da razumete svoje srce i shvatite kako se trenutno osećate.

Mlad Mesec ne donosi buru emocija, već pomaže da se suočimo na pravi način sa svojim osećanjima. Napokon smo slobodni i spremni da otvorimo srce i naučimo kako da razvijemo božanstvenu empatiju.

Na početku 2020. godine tranziti planeta podstiču nas da budemo otvoreniji, iskrnije volimo i postanemo empatični prema sebi i drugima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.