Horoskop - otvaraju se vrata sudbine do novembra 2020. godine: evo šta nam donosi magična konjunkcija Jupitera i Plutona

Horoskop - Konjunkcija Jupitera i Plutona jedan je od aspekata koji će obeležiti ovu godinu.

Ova konjunkcija "divovske" i "patuljaste" planete donosi velike životne promene. Sve do kraja novembra, ispreplitaće se aspiracije za sticanjem moći, veliki potencijali za transformacijom i suočavanje sa izazovima. A krizne situacije će nam najbolje pokazati šta vredi negovati a šta otpustiti.

Konjunkcija Jupitera i Plutona jedan je od aspekata koji će obeležiti ovu godinu. Događa se na svakih 12 ili 13 godina, a ove je u znaku Jarca i egzaktna je 4. aprila, 30. jula i 12. novembra.

Ovaj tranzit ide do ekstrema jer uključuje Jupiter (širenje, povećavanje, preuveličavanje) i Plutona (transformacija, moć, kontrola). Sjedinjuje se jupiterovska ekspanzija i progres sa plutonovskom intenzivnom katarzom i osnaživanjem.

Horoskop - sve maske padaju, očekuje nas puno izazova: da li ste spremni za magiju punog Meseca u VagiHoroskop - sve maske padaju, očekuje nas puno izazova: da li ste spremni za magiju punog Meseca u VagiHoroskop - pun Mese u Vagi doneće nam puno izazova! Evo sa čim ćemo sve morati da se suočimo!

Iako se čine tako različitima – Jupiter je "divovska", a Pluton "patuljasta" planeta – oba predstavljaju aspiraciju za rastom i prosperitetom. Njihovi ciklusi deluju i na materijalnom nivou (povećavajući ambiciju za većim obiljem i razvojem), i na duhovnom nivou – gde odražavaju duboku žudnju za istinom.

U Jarcu je (do 17. decembra) i Saturn: godina počinje njegovom konjunkcijom sa Plutonom, a završava konjunkcijom sa Jupiterom, pa su te tri planete snažno isprepletena, započinjući nove cikluse zajedno. Oni donose lekciju o zrelosti i odgovornosti koja se nauči prihvatanjem prirodnih ciklusa promene.

Rast se produbljuje, kopa se u sam koren okolnosti kako bi se otkrilo šta je zaista važno. Moći ćemo regenerisati viziju mogućnosti upravo time što ćemo se suočiti i nositi sa teškoćama i izazovima koje donosi Saturn, a koji umanjuje jupiterovsku sklonost preterivanja i prauveličavanja stvari.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.