Horoskop otvara magična vrata budućnosti: evo na kojih 6 znakova će najviše uticati retrogradni Merkur (od 5. do 28. marta 2019.)

Otvaraju se magična vrata neizvesne budućnosti - evo šta će nam retrogradni Merkur doneti i koji znakovi posebno treba da budu na oprezu!

Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će uticaje doneti od 5. do 28. marta 2019. godine – prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova Zodijaka koji će to najviše osetiti!

Nije li zapanjujuće kako nebeski objekti koji se nalaze na tako velikim udaljenostima od vas mogu uticati na vaš život?

Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)Horoskop otkriva za koja 3 znaka će vladavina Riba biti magičan period ispunjenja želja!

Zaista je vredno razmisliti o tome kako vam mogu doneti sreću tako izdaleka. Pa, takvi nebeski događaji se događaju i utču na naš život.

Evo kojih 6 horoskopskih znakova će najviše osetiti uticaj retrogradnog Merkura!

Blizanci

Dragi Blizanci, vredi vas podsetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, uticaj će se videti u vašoj komunikaciji. Dok se Blizanci uvek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovaj put uticaji su takvi da će vaša sposobnost biti ometena neko vreme. Dok govorite možete zaboravljati stvari, mogli bi se osećati kao da vam se jezik petlja. Međutim, pokušajte govoriti jasno kako biste smanjili posledice koje se mogu dogoditi tokom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se veruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da ćutite. To vreme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim, to je ono što se može predvideti. Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savetujemo vam da skupite strpljenje pre nego što progovorite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.