HOROSKOP OTKRIVA TAJNE USPEHA I SREĆE: evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi u 2018. godini

Napravite razliku veliki raskol između prošlosti i budućnosti, a evo koje odluke i promene treba da vam se dogode u 2018. godini po mišljenju astrologa!

Ovan

U godini koja dolazi treba da iskoristite priliku da razvijate svoj osećaj samosvesti. Ponekad se obično previše izgubite u svim stvarima koje želite da ostvarite da ne vidite kako vaše reči i radnje utiču na ljude oko vas.

Pazite da i sami obraćate pažnju na sebe - a ne samo na ono što morate učiniti.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

Bik

Iduće godine izađite malo izvan vaše zone udobnosti. Oduvek ste osećali odbojnost prema stvarima i ljudima koji vam stvaraju nelagodnost.

Ali, takođe, ne prepoznajete da je stavljanje u neugodne situacije nužan korak prema rastu i razvoju, piše Relationship rules. Nemojte se zatvarati.

Blizanci

Celu iduću godinu iskoristite da budete sebični. Usresredite se na razvijanje vlastitog odnosa sa sobom. Tokom svog života uvek ste mislili na druge. Vi ste pojedinac koji uvek želi da služi ljudima oko sebe.

Ali, takođe ste zanemarili sebe kao rezultat prekomernog uključivanja u probleme drugih ljudi.

Rak

U 2017. stalno ste se povlačili u svoju malu ljusku, jer ste se previše bojali otvoriti i suočiti se sa opasnostima sveta. U 2018. moraćete da rizikujete. Morate da se izvučete iz svoje ljuske.

Jedini način da izgradite jake i pouzdane odnose s ljudima jest da dopustite sebi da postanete osetljiviji.

Lav

Komunikacija je dvosmerna ulica. Kao Lav, dobri ste u jednoj fazi komunikacije. Jako dobro izražavate sebe i govorite ono što vam je na umu.

Ali niste posebno sposobni slušati druge. Vaša novogodišnja rezolucija trebala bi biti za vas da pokušate postati aktivniji slušatelj.

Devica

Prestanite da mislite da ste super heroj. Kao Devica, skloni ste da precenite svoje sposobnosti i kao rezultat toga, prilično često ugrizete više nego što možete prožvakati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.