Horoskop otkriva tajne srca zemljanih znakova: evo kakvi su prijatelji Bik, Jarac i Devica

Prijateljstva imaju svoja nepisana pravila, svoje privilegije, ali i odgovornosti. Otkrijte šta biste mogli da naučite od svojih prijatelja i podsetite se na to šta su privilegije i odgovornosti prijateljstava kako biste ih učinili još lepšim.

Zemljani znakovi, Bik, Jarac i Devica su najpouzdaniji i najverniji prijatelji koje možete imati. Neće pobeći od vas kad vam se život preokrene naopako, već će vam biti sigurna luka i čvrst oslonac. Sa njima se prijateljstvo gradi polako i strpljivo, ali se isplati potruditi se za njihovu naklonost. Pravi su glas mudrosti i od njih ćete uvek dobiti najbolji savet. Uvek će vam priskočiti u pomoć, bez obzira na to o čemu je reč. Pozajmiće vam novac, pomoći u selidbi, peći će kolače za vašu veliku proslavu.

Horoskop - kako iskoristiti pozitivne strane punog Meseca: njegova magija najviše utiče na ova 4 znakaHoroskop - kako iskoristiti pozitivne strane punog Meseca: njegova magija najviše utiče na ova 4 znakaOčekuje vas puno zanimljivih susreta, pozitivnih tarnsformacija i važnih životnih lekcija, ali neke stvari morate izbeći dok je…

Zemljani znakovi nisu ljubitelji iznenađenja pa im nemojte nikad banuti nenajavljeno na vrata i nemojte spontano menjati dogovore. Svoje ćete prijateljstvo negovati i dokazivati delima, a ne rečima! Zemljani znakovi očekuju vašu odanost i nerado vas dele s drugim prijateljima. Nipošto ne smete povrediti njihov osećaj vrednosti, budite korektni, vraćajte im sve što ste pozajmili i s poštovanjem se odnosite prema njihovoj imovini. Zemljani prijatelji nisu za neke velike akcije, ali će se rado družiti.

Horoskopski znaci koji se magnetski privlače: ovi parovi u Zodijaku imaju najveću strastHoroskopski znaci koji se magnetski privlače: ovi parovi u Zodijaku imaju najveću strastSrce ponekad ne bira koga će voleti, već ga ka nekome privlači neverovatna romantična i erotska energija! Evo kojih 5 parova u…

S Bikom ćete uvek uživati u hrani, muzici, lepim stvarima i njegovoj druželjubivosti. Devicu nemojte nikad razočarati kašnjenjem ili nemarnim ponašanjem prema nepisanim pravilima prijateljstva. Njena mudrost i praktičnost mnogo puta će vas izvući iz problema. Jarac se možda čini suzdržan, ali na svoj tihi način za vas će napraviti mnogo praktičnih stvari koje dokazuju njegovu nepokolebljivu odanost.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.