Horoskop otkriva tajne njegovog srca: Ovan voli hrabre, a Škorpija tajanstvene žene

Da li njegovo srce traga za avanturom, tajnom, ili iskrenom ljubavi? Otkrijte za kakvom damom čezne njegov horoskopski znak...

Ako znate u kom je horoskopskom znaku rođen, znamo kako imate veću šansu da osvojite njegovu naklonost, šta traži od partnerke i kako da znate da li mu je stalo do vas. Pročitajte i znakove u kojima mu se nalaze Venera i Mesec u natalnoj karti kao i podznak, piše Lepa & Srećna.

ZVEZDE OTKRIVAJU: Evo kakav prvi utisak ostavljate na druge...

OVAN: Budite hrabri, drski i izazovni ali mu dozvolite da on vas osvoji. Traži prijateljicu i partnerku u svojim poduhvatima. Očaraće ga vaš pogled a ceni i zgodno telo. Znaćete da mu je stalo kad vas uključi u svoje aktivnosti, kad vam se izvini za nešto što je uradio.

BIK: Budite ženstveni, senzualni, provokativni. Ovaj muškarac je esteta. Takođe su mu važni dodir i miris. Kod njega takođe vredi ona izreka da ljubav ulazi preko stomaka pa su kulinarske veštine veliki bonus. Znaćete da mu je stalo kad vas upozna sa svojom porodicom.

BLIZANCI: Njima je bitna komunikacija, da je žena inteligentna i interesantna. Prilagodite se njihovim promenama raspoloženja,prihvatite njihovu osobinu da vole da trguju i iskoristite je u svoju korist, na primer tražite neku informaciju od njih. Znaćete da ste ga osvojili kad postane ćutljiv ili zamišljen.

RAK: Rakovi traže ženu majku ili ženu iz ugledne porodice. Impresionira ih ugled, moć i novac.Traže ženu koja će ih sa nežnošću podržavati i negovati.Znaćete da mu je stalo kad vam dozvoli da prespavate u njegovom krevetu i uopšte, kad vas pusti u svoj dom.

LAV: Lavovi vole lepe, glamurozne, elegantne žene, za kojima će se svi okretati i na kojima će im zavideti ali još više ih privlače skromne žene koje im se dive i obožavaju ih. Lav će želeti da vas zaštiti i da vam organizuje život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.