Horoskop otkriva tajne ljubavi: kada će se pojaviti prava ljubav, a koje veze treba što pre prekinuti

Astrologija i ljubavni odnosi - zašto se prava ljubav ne pojavljuje i šta treba raditi kada je neuzvraćena...

Ovaj tekst nije bio planiran za danas, ali me inspirisala pesma koju sam upravo čuo na radiju. Hold the line! Love isn’t always on time. U slobodnom prevodu ovo bi značilo: "Sačekaj! Ljubav ne dolazi uvek na vreme." Ovaj stih se može tumačiti na više načina, zato ću u ovom tekstu opisati nekoliko scenarija. Iako je ovo astrološka stranica, ovaj tekst će biti savetodavno-psihološkog karaktera (sa primesima astrologija).

PRVI SCENARIO: Rekli ste partner da ga volite, ali on ne oseća isto.

Horoskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacHoroskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacPrijatelj ima mnoge uloge. Naš je lični psiholog, ispovednik, rame za plakanje, savetnik i kritičar. Saznajte kakvi su kao…

Upravo o tome peva ova pesma. Nije do načina na koji vi držite partnera za ruku, nije do načina na koji ga volite, već je jednostavno do njega. Ponekad je za ljubav jednostavno vreme. Nemamo svi isti nivo emotivne inteligencije, nekim ljudima je potrebno više vremena da shvate i u potpunosti iskažu svoje emocije, dok drugi imaju i ,,višak emocija’’, i ne ustručavaju se to da pokažu. U drugu kategoriju najčešće spadaju osobe sa naglašenim vatrenim ili vodenim elemntom u natalnoj karti, jer Vatra sve što kaže i radi, radi ,,iz emocija’’ tj. emocije su primarni pokretač apsolutno svega. Osobe sa naglašenim vodenim elementom će zadržavati emocije u sebi neko vreme, ali će prije ili kasnije da vas poplave njima. S druge strane, osobe sa naglašenim vazdušnim elementom su sklonije vođenju površnih razgovora i ne zalaze previše u dubinu, dok će onima sa naglašenim zemljanim elementom trebati 100 godina da se odluče na prvi korak i kažu šta osećaju.

Dakle, rekli ste partneru da ga volite, ali on nije uzvratio? Da li treba automatski da izađete iz te veze? Ako vam je ugodno u toj vezi i ako se vi i bez njegovih reči osećate voljeno, onda apsolutno ne. Ako ste vi apsolutno sigurni u svoje izgovorene reči i zaista volite tu osobu, onda svakako treba da joj pružite još jednu šansu. Jer, za neke stvari je potrebno više vremena. Sve dolazi u svoje vreme. Nema potrebe da naprasno prekinete kvalitetnu vezu, jer su ovakve situacije podložne promeni, pa se za relativno kratko vreme partner i vi možete naći na istim talasnim dužinama.

No, to nas dovodi do drugog scenarija…

DRUGI SCENARIO: Da li ste u kvalitetnoj ili u toksičnoj vezi?

Ovo je pitanje koje mnogi sebi ne postavljaju. Ali ga zato često postavljaju astrologu. Navešću samo neke od znakova uz pomoć kojih, i bez pomoći astrologije, možete prepoznati da ste u toksičnoj vezi.

- Trzavice u odnosu su postale svakodnevna stvar, prekidate vezu i mirite se u kratkim vremenskim intervalima
- Zbog partnera se na bilo koji način osećate nesigurno ili nezadovoljno u nekom segmentu vašeg života
- Partner vas zapostavlja, uopšte ne obraća pažnju na vaše želje i potrebe
- Partner je posesivno ljubomoran, ograničava vas i prati svaki vaš pokret
- Svojim rečima ili delima (namerno ili nenamerno) partner vas ponižava, pogotovo u javnosti
- Fizičko nasilje u bilo kom obliku

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

11/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.